FemmeGym & Corona

MAART
Sinds zondag 15 maart zijn onze deuren gesloten wegens de komst van corona. Wat waren wij geschrokken, ons mooie gym…dicht!
Online lessen
Gelukkig zijn wij niet voor 1 gat te vangen en zijn we maandag 16 maart direct gestart met onze online lessen! Live zijn de lessen te volgen via onze Facebook maar terug kijken kan natuurlijk ook: check hier onze online lessen terug via YouTube. Het rooster voor de online lessen staat in de FemmeGym app.

APRIL
Thuisschema
Naast de online content kunnen members ook een thuisschema op maat laten opmaken door één van onze trainsters.
Vul hier het aanvraagformulier in.
Small group Zoom
Wil je wel thuis trainen maar heb je net dat extra zetje nodig? Schrijf je dan in voor een small group training via Zoom. De trainster kan dan echt zien wat je doet, je aanmoedigen en corrigeren zodat in 30 minuten een total body workout hebt gehad en zeer tevreden met jezelf kan zijn! 
Inschrijven kan via het rooster online lessen in de FemmeGym app.
Ik steun FemmeGym
Wil je ons steunen, heel graag! Wij waarderen elke vorm van steun; groot of klein.
Geen lid maar je doet mee met onze online lessen: ons steunen kan hier.
Wel lid en je wil ons steunen door je consumptie credits van je account te doneren: dat kan hier.

MEI
Outdoor Lessen
Sinds 11 mei mogen gyms buitentrainingen geven!
Dus als jullie FemmeGymmers niet bij ons naar binnen mogen, komen wij toch gewoon naar buiten!
Wij hebben direct een uitgebreid lesrooster gemaakt zodat we iedereen weer volop aan het sporten kunnen krijgen. De reacties zijn zo positief, eindelijk weer met mede FemmeGymmers sporten, de trainsters live zien en weer flink bewegen. Ook onze trainsters waren zo blij om de members weer te zien! Wat extra leuk is: we geven veel lessen met een silent disco geluid systeem, dat maakt je outdoor les echt nog veel leuker en is het voor de buren ook prettig.
Inschrijven kan via het rooster Buitenlessen in de FemmeGym app.
Je kunt 2 lessen per week reserveren en een les kan 24 uur voor aanvang worden geboekt. Tijdelijk kan je ook met het essential abonnement de lessen volgen.

JUNI
Outdoor Gym – Vrij trainen
Naast de lessen kun je ook spots reserveren om vrij te trainen. Je reserveert jouw eigen vlak waar wij trainingsmateriaal voor je klaar leggen om een goede workout te doen. Natuurlijk hebben we ook trainingsschema’s voor de outdoor gym gemaakt zodat je die in de app met animaties direct terug kunt vinden. Hoe tof is dat, je eigen outdoor gym! Inschrijven kan via het rooster Buitenlessen in de FemmeGym app.
Nog geen member?
Ben je nog geen member of ken je ons al en wil je weer beginnen?
We hebben nu tijdelijk Outdoor Rittenkaarten. Klik hier als je denkt wauw dit wil ik!
Corona Updates
Vanaf het moment van sluiting tot heden houden we jullie natuurlijk op de hoogte via onze update mails. Hier kan je de updates terug lezen.
Ik wil een vriendin meenemen
Ik wil graag een vriendin meenemen met mijn opgewaardeerde credits, hoe werkt dat? Heel simpel, je vult dit formulier in en wij zorgen voor de rest!

JULI
Eindelijk weer OPEN!!

In een korte tijd hebben we ons allemaal moeten aanpassen naar een 1,5 meter samenleving, dit geldt ook voor FemmeGym. Om te zorgen dat wij een prettige en veilige sport omgeving kunnen bieden zijn er enkele aanpassingen:
• In verband met het aantal mensen die binnen mogen zijn is een plekje reserveren verplicht. Niet alleen voor de lessen, maar ook voor de fitness en de eGym. Zonder reservering kunnen we je helaas niet binnenlaten.
• Reserveren kan vanaf 24 uur voor aanvang via de app.
• Alle members krijgen 3 credits per week om vrij te trainen of gebruik te maken van de eGym.
• Members met lessen in hun abonnement krijgen daarnaast ook 3 credits om lessen te reserveren. De credits zijn te gebruiken voor de Indoor en Outdoor lessen.
• Kom niet eerder dan 5 minuten voor aanvang.
• Hoe gezellig we het ook vinden, blijf niet langer dan de gereserveerde tijd.
• De handen desinfecteren bij binnenkomst.
• Respecteer elkaar en houd je daarom aan de 1,5m ten opzichte van mede-femmegymmers. De ‘workout areas’ zijn ook zo ingericht dat elke femmegymmer gerust kan trainen.
• Volg de looproutes zoals aangegeven op de vloer.
• Het gebruik van een handdoek is verplicht. Dus neem een handdoek van huis mee.
• Voor en na het gebruik van een toestel, apparaat, bench of matje, graag deze desinfecteren met de daartoe behorende sprays.
• De kleedkamer en douches mogen (nog) niet gebruikt worden. Dus kom alvast omgekleed naar de gym, neem niet teveel spullen mee en douche thuis.
• In verband met de ruimte en het aantal klanten die binnen mogen is het nu nog lastig om lekker koffie te doen en bij te kletsen aan onze lange tafels. Maar de shakes en koffietjes zijn natuurlijk to go te verkrijgen!
• Bij een Outdoor les of voor vrij trainen neem je een eigen matje mee. Bij een indoor les neem bij voorkeur je eigen matje mee.

OKTOBER
Mondkapjes?
Afgelopen persconferentie was weer erg spannend. Gelukkig betekent het voor FemmeGym dat wij kunnen doorgaan zoals wij al sinds 1 juli doen en zullen blijven doen.
Onze burgermeester Femke Halsema heeft een dringend advies afgegeven om de aankomende 3 weken mondkapjes te dragen, zelfs in sportscholen.
Wij verplichten niemand maar waarderen het enorm als je binnen een mondkapje draagt tot het moment dat je gaat sporten.
Ook Team FemmeGym zal sowieso tijdens fitness, eGym of health check afspraken mondkapje dragen. Tijdens het lesgeven wordt er geen mondkapje gedragen.
Wij begrijpen heel goed dat het echt niet altijd even makkelijk is om de regels in acht te nemen maar toch is het nodig. Laten we zo goed mogelijk rekening met elkaar houden en de maatregelen naleven.

Samen staan we sterk, samen zorgen we dat de 1,5 meter gym werkt!

Cookies & privacy

Voor je verder kan moet je eerst hier je instellingen voor cookies & privacy toestemming instellen. Voor een volledig en goed werkende site klik je op de knop 'accepteer alles'.

Privacy beleid | Sluit
CONTACT