FemmeGym & Corona


Sinds zondag 15 maart zijn onze deuren gesloten wegens de komst van corona. Wat waren wij geschrokken, ons mooie gym…dicht!

Online lessen
Gelukkig zijn wij niet voor 1 gat te vangen en zijn we maandag 16 maart direct gestart met onze online lessen! Live zijn de lessen te volgen via onze Facebook maar terug kijken kan natuurlijk ook: check hier onze online lessen terug via YouTube. Het rooster voor de online lessen staat in de FemmeGym app.

Thuisschema
Naast de online content kunnen members ook een thuisschema op maat laten opmaken door één van onze trainsters.
Vul hier het aanvraagformulier in.

Small group Zoom
Wil je wel thuis trainen maar heb je net dat extra zetje nodig? Schrijf je dan in voor een small group training via Zoom. De trainster kan dan echt zien wat je doet, je aanmoedigen en corrigeren zodat in 30 minuten een total body workout hebt gehad en zeer tevreden met jezelf kan zijn! 
Inschrijven kan via het rooster online lessen in de FemmeGym app.

Outdoor Gym
Sinds 11 mei mogen gyms buitentrainingen geven!
Dus als jullie FemmeGymmers niet bij ons naar binnen mogen, komen wij toch gewoon naar buiten!
Wij hebben direct een uitgebreid lesrooster gemaakt zodat we iedereen weer volop aan het sporten kunnen krijgen. De reacties zijn zo positief, eindelijk weer met mede FemmeGymmers sporten, de trainsters live zien en weer flink bewegen. Ook onze trainsters waren zo blij om de members weer te zien! Wat extra leuk is: we geven veel lessen met een silent disco geluid systeem, dat maakt je outdoor les echt nog veel leuker en is het voor de buren ook prettig.
Inschrijven kan via het rooster Buitenlessen in de FemmeGym app.
Je kunt 2 lessen per week reserveren en een les kan 24 uur voor aanvang worden geboekt. Tijdelijk kan je ook met het essential abonnement de lessen volgen.

Vrij trainen
Naast de lessen kun je ook spots reserveren om vrij te trainen. Je reserveert jouw eigen vlak waar wij trainingsmateriaal voor je klaar leggen om een goede workout te doen. Natuurlijk hebben we ook trainingsschema’s voor de outdoor gym gemaakt zodat je die in de app met animaties direct terug kunt vinden. Hoe tof is dat, je eigen outdoor gym! Inschrijven kan via het rooster Buitenlessen in de FemmeGym app.

Nog geen member?
Ben je nog geen member of ken je ons al en wil je weer beginnen?
We hebben nu tijdelijk Outdoor Rittenkaarten. Klik hier als je denkt wauw dit wil ik!

Corona Updates
Vanaf het moment van sluiting tot heden houden we jullie natuurlijk op de hoogte via onze update mails. Hier kan je de updates terug lezen.

Ik steun FemmeGym
Wil je ons steunen, heel graag! Wij waarderen elke vorm van steun; groot of klein.
Geen lid maar je doet mee met onze online lessen: ons steunen kan hier.
Wel lid en je wil ons steunen door je consumptie credits van je account te doneren: dat kan hier.