FemmeGym & Corona

JANUARI ’21

Lieve Femmegymmers,
Het lag in de lijn der verwachting maar toch een teleurstelling, de lockdown wordt verlengd t/m 9 februari.

Team FemmeGym blijft gewoon doorgaan met jullie gezond en fit te houden tijdens de lockdown. We zetten onze activiteiten door en zullen het aantal Zoom lessen gaan uitbreiden. De uitbreidingen kondigen we aan op het portaal. Verder zullen we het aantal Workouts to Go op bepaalde momenten uitbreiden en de optie toevoegen om materiaal 2 uur te lenen zodat je het ook mee naar huis kan nemen voor deze duur.

Hier nog even op een rijtje wat onze lockdown activiteiten zijn:
–Online lessen; elke dag zullen wij op het portaal een link plaatsen met een nieuwe online les die je thuis kan doen. Natuurlijk zijn ze ook terug te vinden in onze app onder FemmeGym Online Workouts (tegel rechtsonder)
-Video On Demand & Meditatie; we hebben 2 super toffe nieuwe features in de app toegevoegd die jullie allemaal gratis mogen gebruiken!
Bij Video On Demand (tegel linksonder) vind je meer dan 100 workouts van yoga tot HIIT en van pilates tot dance workouts. Je kunt deze videos ook streamen naar je tv bijvoorbeeld, wel zo handig!
Naast de VOD tegel vind je de meditatie tegel, dit is een audio bibliotheek met meditatie workouts. Dus tussen het thuiswerken door, de mogelijkheid om weer even helemaal zen te worden.
–Persoonlijk Thuisschema; ook deze keer staan we voor je klaar om een persoonlijk thuisschema voor je te maken. Je boekt een bel-afspraak in de app en wij maken, aan de hand van het gesprek, een op maat gemaakt schema voor jou! Je boekt de afspraak rechtsonder in de app bij afspraken, en dan telefonische intake. Ooh en heb je vragen of wil je gewoon even kletsen bel ons dan gewoon, we helpen je graag.
| 📞 020-6128707 |
–Zoom; we bieden ook lessen via Zoom aan zoals Zumba, pilates, barre en yoga. Wanneer deze lessen plaatsvinden kun je terug vinden in de app bij de tegel boeken (links boven). Bij elke les is een Zoom linkje toegevoegd, op het lestijdstip er op klikken en je doet mee!
-Workout to Go; je haalt bij ons de spullen op waar je mee wilt trainen en dan kun je buiten zelf je workout doen. Na een uur lever je de spullen weer in en kun je voldaan naar huis! Natuurlijk zorgen wij dat er in onze app te gekke workouts staan die je kunt gaan doen. Deze kan je vinden onder de term ‘To Go Workouts’. Daarnaast kun je ook een van onze online lessen doen zoals Ride of PowerShape.
De Workout to Go boek in je de app bij de tegel boeken (links boven).

En dan als laatste, wat kunnen jullie van ons verwachten wat betreft membership en betalingen; de totale duur van deze lockdown met de verlenging is nu 8 weken. Jullie hebben reeds de keuze gehad om een volledige contributiemaand niet te betalen. Ook nu willen we weer jullie de keuze geven tussen: niet betalen, 50% betalen of wel doorbetalen.

We zullen 2 februari de maandelijkse contributie incasseren, t/m 27 januari kun je aangeven dat je niet wil dat wij bij jou incasseren of dat je kiest voor 50%. Dat betekent dat je voor de hele maand februari niet betaalt (of 50%) maar wel weer kan sporten vanaf het moment dat we weer open mogen. Heb je een rittenkaart of je abonnement vooruitbetaald dan kan je invullen dat je graag wil dat wij je membership met een maand verlengen.
Kan en wil je ons financieel steunen en wel doorbetalen dan hoef je niks te doen.

Vul hier je keuze in: https://femmegym.nl/lockdown-2

Lieve FemmeGymmers, de verlenging is balen natuurlijk, maar we gaan er ook nú samen weer wat moois van maken! Zoals in de persconferentie besproken, we zijn er nog niet en de weg zal nog zwaar zijn maar er is licht aan het eind van de tunnel. Hou vol, het wordt weer beter!
♥♥♥

Wij missen jullie.


DECEMBER
Helaas moeten wij tot 19 januari onze deuren sluiten.
Een harde klap voor ons allemaal, voor jullie, voor ons team, voor iedereen.
Maar we laten jullie niet in de steek, we gaan ons uiterste best doen jullie fit door de lockdown heen te helpen.

Team FemmeGym heeft gebrainstormd en dit is wat jullie van ons kunnen verwachten de aankomende periode:
Online lessen; elke dag zullen wij op het portaal een link plaatsen met een nieuwe online les die je thuis kan doen. Natuurlijk zijn ze ook terug te vinden in onze app onder FemmeGym Online Workouts (tegel rechtsonder)
Video On Demand & Meditatie; we hebben 2 super toffe nieuwe features in de app toegevoegd die jullie allemaal gratis mogen gebruiken!
Bij Video On Demand (tegel linksonder) vind je meer dan 100 workouts van yoga tot HIIT en van pilates tot dance workouts. Je kunt deze videos ook streamen naar je tv bijvoorbeeld, wel zo handig!
Naast de VOD tegel vind je de meditatie tegel, dit is een audio bibliotheek met meditatie workouts. Dus tussen het thuiswerken door, de mogelijkheid om weer even helemaal zen te worden.
Persoonlijk Thuisschema; ook deze keer staan we voor je klaar om een persoonlijk thuisschema voor je te maken. Je boekt een bel-afspraak in de app en wij maken, aan de hand van het gesprek, een op maat gemaakt schema voor jou! Je boekt de afspraak rechtsonder in de app bij afspraken, en dan telefonische intake.
Zoom; we gaan ook lessen via Zoom aanbieden zoals Zumba, pilates, barre en yoga. Wanneer deze lessen plaatsvinden kun je terug vinden in de app bij de tegel boeken (links boven)Bij elke les is een Zoom linkje toegevoegd, op het lestijdstip er op klikken en je doet mee!
-Take Away Workout; niks zo 2020/2021 als take away natuurlijk. Daarom hebben wij de Take Away Workout bedacht. Je haalt bij ons de spullen op waar je mee wilt trainen en dan kun je buiten zelf je workout doen. Na een uur lever je de spullen weer in en kun je voldaan naar huis!
Natuurlijk zorgen wij dat er in onze app te gekke workouts staan die je kunt gaan doen. Deze kan je vinden onder de term ‘To Go Workouts’.
De Take Away workout boek in je de app bij de tegel boeken (links boven). 
 
En dan als laatste, wat kunnen jullie van ons verwachten wat betreft membership en betalingen; dit is weer een financieel zware tijd voor ons maar ongetwijfeld ook voor sommige van jullie. Daarom willen wij jullie allemaal zelf de keuze geven hoe je financieel met deze lockdown wil omgaan. We gaan 2 januari de maandelijkse contributie incasseren, t/m 27 december kun je aangeven dat je NIET wil dat wij bij jou incasseren. Dat betekent dat je voor de hele maand januari niet betaald maar wel weer kan sporten na 19 januari 2021, zo compenseren wij ook jullie gemiste dagen in december. Heb je een rittenkaart of je abonnement vooruitbetaald dan kan je invullen dat je graag wil dat wij je membership met een maand verlengen.
Wil je ons juist steunen dan hoef je niks te doen.

Vul hier je keuze in: https://femmegym.nl/lockdown-2

Lieve FemmeGymmers, bedankt voor al jullie geduld en vooral support.
Hopelijk zijn dit de laatste loodjes, hou vol, het wordt weer beter ♥♥♥

Wij missen jullie nu al en kunnen niet wachten tot 19 januari om jullie weer te verwelkomen!

NOVEMBER
We hebben weer met spanning naar de persconferentie gekeken.
We mogen gelukkig open blijven voor individueel sporten, hiervoor zijn de regels onveranderd. Helaas geldt dit niet voor de groepslessen, deze mogen niet meer worden gegeven de aankomende 2 weken (tot 19 november). Dit is een domper voor jullie en voor ons, lesgeven doen wij namelijk met zoveel plezier!

Team FemmeGym heeft gebrainstormd en dit is wat jullie van ons kunnen verwachten de aankomende 2 weken:
-Meer Vrij trainen plekken; we hebben het aantal Vrij trainen plekken uitgebreid door ook de groepslessenzaal hiervoor te gebruiken.
Per station vind je hier een pump set (barbell en verschillende gewichten) step en een spinningbike
Online lessen; elke dag zullen we rond 18:00 op het portaal een link plaatsen met 1 a 2 nieuwe lessen.
Er zullen ook ook Spinning en PowerShape lessen tussen zitten, die je vervolgens individueel kunt doen op 1 van de Vrij trainen plekken in de groeplessenzaal.
Je zoekt het filmpje op je telefoon op, headset aan en je kan toch een les doen!
Zoom; bepaalde lessen zullen we via Zoom aanbieden.
WOD…. wat? Elke dag krijg je van ons een Workout Of the Day. Alles met eigen lichaamsgewicht zodat je het thuis, in het park of op de gym kan doen!
Les voor twee | 30 min. | Surprise workoutof Yoga; op allerlei verschillende momenten staat Team FemmeGym voor je klaar om samen met jou te trainen!
De sessie duurt 30 minuten en kan door 2 personen geboekt worden. Je kunt kiezen voor een reguliere training (locatie de Garage) en op bepaalde dagen kan je ook kiezen voor een yoga sessie (locatie de Stomerij).
Je kunt dit inboeken op de app via de knop Afspraken, het systeem schrijft dan 2 les credits af.

OKTOBER
Mondkapjes?
Afgelopen persconferentie was weer erg spannend. Gelukkig betekent het voor FemmeGym dat wij kunnen doorgaan zoals wij al sinds 1 juli doen en zullen blijven doen.
Onze burgermeester Femke Halsema heeft een dringend advies afgegeven om de aankomende 3 weken mondkapjes te dragen, zelfs in sportscholen.
Wij verplichten niemand maar waarderen het enorm als je binnen een mondkapje draagt tot het moment dat je gaat sporten.
Ook Team FemmeGym zal sowieso tijdens fitness, eGym of health check afspraken mondkapje dragen. Tijdens het lesgeven wordt er geen mondkapje gedragen.
Wij begrijpen heel goed dat het echt niet altijd even makkelijk is om de regels in acht te nemen maar toch is het nodig. Laten we zo goed mogelijk rekening met elkaar houden en de maatregelen naleven.

Samen staan we sterk, samen zorgen we dat de 1,5 meter gym werkt!

JULI
Eindelijk weer OPEN!!

In een korte tijd hebben we ons allemaal moeten aanpassen naar een 1,5 meter samenleving, dit geldt ook voor FemmeGym. Om te zorgen dat wij een prettige en veilige sport omgeving kunnen bieden zijn er enkele aanpassingen:
• In verband met het aantal mensen die binnen mogen zijn is een plekje reserveren verplicht. Niet alleen voor de lessen, maar ook voor de fitness en de eGym. Zonder reservering kunnen we je helaas niet binnenlaten.
• Reserveren kan vanaf 24 uur voor aanvang via de app.
• Alle members krijgen 3 credits per week om vrij te trainen of gebruik te maken van de eGym.
• Members met lessen in hun abonnement krijgen daarnaast ook 3 credits om lessen te reserveren. De credits zijn te gebruiken voor de Indoor en Outdoor lessen.
• Kom niet eerder dan 5 minuten voor aanvang.
• Hoe gezellig we het ook vinden, blijf niet langer dan de gereserveerde tijd.
• De handen desinfecteren bij binnenkomst.
• Respecteer elkaar en houd je daarom aan de 1,5m ten opzichte van mede-femmegymmers. De ‘workout areas’ zijn ook zo ingericht dat elke femmegymmer gerust kan trainen.
• Volg de looproutes zoals aangegeven op de vloer.
• Het gebruik van een handdoek is verplicht. Dus neem een handdoek van huis mee.
• Voor en na het gebruik van een toestel, apparaat, bench of matje, graag deze desinfecteren met de daartoe behorende sprays.
• De kleedkamer en douches mogen (nog) niet gebruikt worden. Dus kom alvast omgekleed naar de gym, neem niet teveel spullen mee en douche thuis.
• In verband met de ruimte en het aantal klanten die binnen mogen is het nu nog lastig om lekker koffie te doen en bij te kletsen aan onze lange tafels. Maar de shakes en koffietjes zijn natuurlijk to go te verkrijgen!
• Bij een Outdoor les of voor vrij trainen neem je een eigen matje mee. Bij een indoor les neem bij voorkeur je eigen matje mee.

JUNI
Outdoor Gym – Vrij trainen
Naast de lessen kun je ook spots reserveren om vrij te trainen. Je reserveert jouw eigen vlak waar wij trainingsmateriaal voor je klaar leggen om een goede workout te doen. Natuurlijk hebben we ook trainingsschema’s voor de outdoor gym gemaakt zodat je die in de app met animaties direct terug kunt vinden. Hoe tof is dat, je eigen outdoor gym! Inschrijven kan via het rooster Buitenlessen in de FemmeGym app.
Nog geen member?
Ben je nog geen member of ken je ons al en wil je weer beginnen?
We hebben nu tijdelijk Outdoor Rittenkaarten. Klik hier als je denkt wauw dit wil ik!
Corona Updates
Vanaf het moment van sluiting tot heden houden we jullie natuurlijk op de hoogte via onze update mails. Hier kan je de updates terug lezen.
Ik wil een vriendin meenemen
Ik wil graag een vriendin meenemen met mijn opgewaardeerde credits, hoe werkt dat? Heel simpel, je vult dit formulier in en wij zorgen voor de rest!

MEI
Outdoor Lessen
Sinds 11 mei mogen gyms buitentrainingen geven!
Dus als jullie FemmeGymmers niet bij ons naar binnen mogen, komen wij toch gewoon naar buiten!
Wij hebben direct een uitgebreid lesrooster gemaakt zodat we iedereen weer volop aan het sporten kunnen krijgen. De reacties zijn zo positief, eindelijk weer met mede FemmeGymmers sporten, de trainsters live zien en weer flink bewegen. Ook onze trainsters waren zo blij om de members weer te zien! Wat extra leuk is: we geven veel lessen met een silent disco geluid systeem, dat maakt je outdoor les echt nog veel leuker en is het voor de buren ook prettig.
Inschrijven kan via het rooster Buitenlessen in de FemmeGym app.
Je kunt 2 lessen per week reserveren en een les kan 24 uur voor aanvang worden geboekt. Tijdelijk kan je ook met het essential abonnement de lessen volgen.

APRIL
Thuisschema
Naast de online content kunnen members ook een thuisschema op maat laten opmaken door één van onze trainsters.
Vul hier het aanvraagformulier in.
Small group Zoom
Wil je wel thuis trainen maar heb je net dat extra zetje nodig? Schrijf je dan in voor een small group training via Zoom. De trainster kan dan echt zien wat je doet, je aanmoedigen en corrigeren zodat in 30 minuten een total body workout hebt gehad en zeer tevreden met jezelf kan zijn! 
Inschrijven kan via het rooster online lessen in de FemmeGym app.
Ik steun FemmeGym
Wil je ons steunen, heel graag! Wij waarderen elke vorm van steun; groot of klein.
Geen lid maar je doet mee met onze online lessen: ons steunen kan hier.
Wel lid en je wil ons steunen door je consumptie credits van je account te doneren: dat kan hier.

MAART
Sinds zondag 15 maart zijn onze deuren gesloten wegens de komst van corona. Wat waren wij geschrokken, ons mooie gym…dicht!
Online lessen
Gelukkig zijn wij niet voor 1 gat te vangen en zijn we maandag 16 maart direct gestart met onze online lessen! Live zijn de lessen te volgen via onze Facebook maar terug kijken kan natuurlijk ook: check hier onze online lessen terug via YouTube. Het rooster voor de online lessen staat in de FemmeGym app.

CONTACT