FemmeGym & Corona

Ontvang je onze nieuwsbrief niet? Meld je dan nu aan, klik hier.

Mei ’21
Lieve FemmeGymmers,
Hebben jullie ons ook zo enorm gemist, wij jullie namelijk wel.
Goed nieuws want we mogen weer open vanaf woensdag 19 mei!
Wij kunnen echt niet wachten en staan te trappelen, whoehoe 🤸‍♂️✨🎉

Wat mag er vanaf woensdag aanstaande?
In het kort komt het er op neer dat er binnen weer individueel gesport mag worden maar dat groepslessen nog buiten moeten worden gegeven. Gelukkig zijn we daar ondertussen een ster in geworden!

-Gym Sessie; Vanaf woensdag kan je een gymsessie boeken voor 1 credit per sessie. Elke week krijg je hier 4 credits voor. Je kunt een sessie boeken voor de eGym zone (+cardio), voor de fitness ruimte (+cardio) of voor groepslessenzaal (zonder cardio).
In de groepslessenzaal staat op elke plek een pumpset en telefoonhouder voor je klaar zodat je individueel een online les kan doen van je favo FemmeGym docent!
Ook het boeken van een fitness plan, health check of eGym begeleiding is weer mogelijk. Team FemmeGym staat voor je klaar om samen te zorgen dat je weer een vliegende start kan maken. Je kunt dit inboeken op de app via de knop Afspraken

-Les voor twee | 30 min. | Flexibility & Mobility of Yoga; op verschillende momenten staan onze yoga docentes Julie & Steffie voor je klaar om samen een Flexibility & Mobility of Yoga sessie te doen op de garage! De sessie duurt 30 minuten en kan door 2 personen geboekt worden. Je kunt dit inboeken op de app via de knop Afspraken, het systeem schrijft dan 2 les credits af.

-Outdoor lessen; De outdoor lessen blijven gewoon doorgaan. We zullen kleine wijzigingen maken in het rooster en de groepslesgrote verruimen. Zodra het weer het toestaat zullen we natuurlijk ook yoga en pilates lessen toevoegen aan het outdoor rooster.

-Toekomst muziek; hopelijk zal de volgende stap (stap 3) in de versoepelingen snel gezet worden, in deze stap verwachten wij dat we ook weer binnen les mogen geven. We hebben geen glazenbol maar dit zou zomaar al over 3 weken kunnen zijn!

-Memberships & betalingen; eind mei zullen we jullie op de hoogte stellen over de keuze mogelijkheden voor de betalingen. Hoe deze keuzes er uit zullen zien zal afhangen van de eventuele verdere versoepelingen.

En dan even als reminder de regels, niet ons favo gedeelte, maar wel noodzakelijk om open te mogen en om het voor iedereen prettig te houden.

 • Als eerste natuurlijk blijf thuis bij klachten en blijf ook thuis als er mensen uit jouw huishouden klachten hebben.
 • In verband met het aantal mensen die binnen mogen zijn is een plekje reserveren verplicht. Zonder reservering kunnen we je helaas niet binnenlaten.
 • Reserveren kan vanaf 3 dagen voor aanvang via de app.
 • Alle members krijgen 4 credits per week voor het boeken van een gym sessie
 • Members met lessen in hun abonnement krijgen daarnaast ook 4 credits per week om outdoor lessen te boeken. Een les kost 3, 2 of 1 credit.
 • Heb je geen credits meer maar is er wel plek? Bel ons een uur voor aanvang en wij boeken de les of gymsessie voor je.
 • Hoe gezellig we het ook vinden, kom niet eerder dan 5 minuten voor aanvang en blijf niet langer dan de gereserveerde tijd.
 • Desinfecteer je handen bij binnenkomst.
 • Het dragen van een mondkapje is binnen verplicht, je doet deze af zodra je gaat sporten.
 • Respecteer elkaar en houd je daarom aan de 1,5m ten opzichte van mede-femmegymmers. De ‘workout areas’ zijn ook zo ingericht dat elke femmegymmer gerust kan trainen.
 • Volg de looproutes zoals aangegeven op de vloer.
 • Het gebruik van een handdoek is verplicht. Dus neem een handdoek van huis mee.
 • Voor en na het gebruik van een toestel, apparaat, bench of matje, deze graag desinfecteren met de daartoe behorende sprays.
 • De kleedkamer en douches mogen (nog) niet gebruikt worden. Dus kom alvast omgekleed naar de gym, neem niet teveel spullen mee en douche thuis.
 • Onze heerlijke shakes en koffietjes zijn gelukkig vanaf nu weer to go te verkrijgen!
 • Bij een Outdoor les neem je een eigen matje mee.

Heb je vragen of wil je gewoon even gezellig kletsen? Je kan ons altijd bellen!

Heroes of FemmeGym, wat hebben we jullie gemist!
♥♥♥
Liefs, Team FemmeGym

April ’21
Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 13 april zijn wij blij dat het belang van gezondheid en bewegen begint door te dringen. De gyms staan op plek 2 in het openingsplan! Als datum voor deze stap wordt nu 11 mei aangehouden. Deze datum is niet zeker maar het geeft toch iets om naar uit te kijken! We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen. Totdat moment gaan wij door met al onze outdoor activiteiten! Lees hieronder meer.

OUTDOOR LESSEN & CREDITS
Sinds dinsdag 16 maart geven we weer outdoor lessen, wij zijn heel blij met jullie enthousiaste reacties hierop. We hebben ondertussen al meer dan 40 outdoor lessen op het rooster staan, best een hoop! Er staan zelfs 2 nieuwe lessen op; de Booty Workout en de HIIT Barbell, beide super leuk. Zodra het warmer wordt en het kan zullen we ook weer uitbreiden met de yoga lessen.

De meeste van jullie zullen al op de hoogte zijn van de kleine aanpassing in de credits voor de outdoor lessen maar we zetten het voor de zekerheid nog even op een rijtje:
Iedereen krijgt 4 credits per week. Een les kost 1,2 of 3 credits. Je ziet achter de naam van de les in het lesrooster direct hoeveel credits de les kost. Hoe populairder een les is hoe meer credits een les kost.

Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor de BBB op maandag om 19:00 (3 credits) en de HIIT op donderdag ochtend om 09:00 (1 credit).
Of je kiest voor de Booty Workout op dinsdag om 19:00 (2 credits), de HIIT op woensdag avond om 19:15 (1 credit) en de de HIIT op donderdag ochtend om 09:00 (1 credit).

Je kunt op die manier dus zelf bepalen hoeveel lessen je kan volgen!
Zijn je credits voor deze week op maar is er nog wel plaatst in de les die je wil doen?
Geef ons dan een uur voor aanvang een belletje en we reserveren een plekje voor je!

MEMBERSHIPS
En dan zoals jullie van ons gewend zijn: wat kunnen jullie van ons verwachten wat betreft membership en betalingen.
Ook nu willen we weer jullie de keuze geven tussen: niet betalen, 50% betalen of wel doorbetalen. Let op als je kiest voor de optie niet betalen kun je niet deelnemen aan de workout to go of onze outdoor lessen.

We zullen 3 mei de maandelijkse contributie incasseren, t/m zondag 25 april kun je aangeven dat je niet wil dat wij bij jou incasseren of dat je kiest voor 50%. Dat betekent dat je voor de hele maand mei niet betaalt (of 50%) maar wel weer kan sporten vanaf het moment dat we weer open mogen. Mocht het zo zijn dat wij daadwerkelijk in mei open mogen dan zullen we de contributie achteraf verrekenen.
Heb je een rittenkaart of je abonnement vooruitbetaald dan kan je invullen dat je graag wil dat wij je membership met de duur van de verlenging van de lockdown wil verlengen.
Kan en wil je ons financieel steunen en wel doorbetalen dan hoef je niks te doen. Wij hebben je steun erg nodig in deze moeilijke tijden!

Vul hier je keuze in: https://femmegym.nl/lockdown-2

Heroes of FemmeGym hang in there,
we zijn er bijna!
♥♥♥

Wij missen jullie.

Maart ’21
Er is weer een verlenging aangekondigd afgelopen maandag, dit keer t/m 30 maart. Nog langer wachten, wachten en nog eens wachten.
Het zijn pittige tijden; voor iedereen persoonlijk maar ook voor ons als ondernemer. Het voelt zo onnatuurlijk om onze Gym waar we al jaren (succesvol) aan bouwen nu al voor zo’n lange periode dicht te moeten houden. Wij zijn FemmeGym begonnen omdat we vonden dat iedere vrouw een fijne laagdrempelige, betaalbare plek verdiende om te sporten. We houden van actie om ons heen, workouts geven, reuring, lekkere koffie zetten, gezelligheid en een speciale plek zijn voor al onze members; jullie!
We reminden onszelf eraan dat er na regen altijd zonneschijn komt en beschouwen de lichte versoepeling die aangekondigd is op sportgebied zeker als een lichtpuntje.

De kleine maar toch niet onbelangrijke versoepeling is dat we met groepjes van 4 buiten mogen sporten vanaf 16 maart! Wij hadden stiekem op meer gehoopt maar toch zijn we blij dat we weer samen met jullie kunnen sporten.

Dus waar het mogelijk is gaan we naast de workout To Go vanaf dinsdag 16 maart buiten workouts aanbieden. Wij weten nog niet helemaal hoe het rooster er uit zal zien, we zijn achter de schermen druk aan hetbra instormen hoe we dit moeten organiseren. Het zullen allemaal small group workouts worden tussen de 30-45 minuten met onze welbekende silent disco koptelefoons!  Zodra het rooster af is zullen we dit het portaal aankondigen, uiterlijk maandag 15 maart maar hopelijk eerder. Als het rooster online staat kun je de small group workout boeken in de app bij de tegel boeken (links boven).

We weten dat jullie staan te trappelen en wij ook., alleen zijn 4 mensen per groepje natuurlijk nooit genoeg is om jullie allemaal blij te maken. Super stom, maar helaas laat de versoepeling niet meer toe dan dit. Daarnaast laat het weer het ook nog niet toe dat de meiden van Team FemmeGym uren buiten in de kou les geven. Daarom willen we jullie om je geduld en begrip vragen voor het feit dat er (nu nog) beperkte plekken beschikbaar zijn. Dit betekent dat je voor nu 1 les per week kunt boeken. Zoals jullie van ons gewend zijn gaan we er weer wat moois van maken en hopelijk kunnen we deze aantallen snel uitbreiden!   

Naast de small group workouts gaan we ook door met de andere 
lockdown activiteiten:
Online lessen; 3x per week zullen wij op het portaal een link plaatsen met een nieuwe online les die je thuis kan doen. Natuurlijk zijn ze ook terug te vinden in onze app onder FemmeGym Online Workouts (tegel rechtsonder)
Video On Demand & Meditatie; we hebben 2 super toffe nieuwe features in de app toegevoegd die jullie allemaal gratis mogen gebruiken!
Bij Video On Demand (tegel linksonder) vind je meer dan 100 workouts van yoga tot HIIT en van pilates tot dance workouts. Je kunt deze videos ook streamen naar je tv bijvoorbeeld, wel zo handig!
Naast de VOD tegel vind je de meditatie tegel, dit is een audio bibliotheek met meditatie workouts. Dus tussen het thuiswerken door, de mogelijkheid om weer even helemaal zen te worden.
Persoonlijk Thuisschema; ook deze keer staan we voor je klaar om een persoonlijk thuisschema voor je te maken. Je boekt een bel-afspraak in de app en wij maken, aan de hand van het gesprek, een op maat gemaakt schema voor jou! Je boekt de afspraak rechtsonder in de app bij afspraken, en dan telefonische intake. Ooh en heb je vragen of wil je gewoon even kletsen bel ons dan gewoon, we helpen je graag.
we zijn bereikbaar van ma t/m vr van 09:00 tot 13:00 en van 16:00 tot 20:00; in het weekend van 09:00 tot 15:00. 
| 📞 020-6128707 |
Zoom; we blijven ook lessen via Zoom aanbieden, zoals pilates, barre, & yoga. Omdat we nu Outdoor small group workouts aanbieden zal het aantal Zoom lessen is iets minder worden vanaf 16 maart. Wanneer deze lessen plaatsvinden kun je terug vinden in de app bij de tegel boeken (links boven)Bij elke les is een Zoom linkje toegevoegd, op het lestijdstip er op klikken en je doet mee!
-Workout to Go; je haalt bij ons de spullen op waar je mee wilt trainen en dan kun je buiten zelf je workout doen. Na een uur lever je de spullen weer in en kun je voldaan naar huis! Natuurlijk zorgen wij dat er in onze app te gekke workouts staan die je kunt gaan doen. Deze kan je vinden onder de term ‘To Go Workouts’. Daarnaast kun je ook een van onze online lessen doen zoals Ride of PowerShape.
Je kunt de Workout To Go boeken in de ochtend van 09:00 tot 13:00, in de avond van 16:00 tot 20:00 en in het weekend van 09:00 tot 15:00. 
De Workout to Go boek in je de app bij de tegel boeken (links boven). 
 
En dan als laatste, wat kunnen jullie van ons verwachten wat betreft membership en betalingen; de totale duur van deze lockdown met de verlenging is nu 4 weken.  Ook nu willen we weer jullie de keuze geven tussen: niet betalen, 50% betalen of wel doorbetalen. Let op als je kiest voor de optie niet betalen kun je niet deelnemen aan de workout to go of small group trainingen.

We zullen 2 april de maandelijkse contributie incasseren, t/m 28 maart kun je aangeven dat je niet wil dat wij bij jou incasseren of dat je kiest voor 50%. Dat betekent dat je voor de hele maand april niet betaalt (of 50%) maar wel weer kan sporten vanaf het moment dat we weer open mogen. Mocht het zo zijn dat wij daadwerkelijk in april open mogen dan zullen we de contributie achteraf verrekenen, maar wij verwachten niet dat dit het geval zal zijn.
Heb je een rittenkaart of je abonnement vooruitbetaald dan kan je invullen dat je graag wil dat wij je membership met de duur van de verlenging van de lockdown wil verlengen.
Kan en wil je ons financieel steunen en wel doorbetalen dan hoef je niks te doen. Wij hebben je steun erg nodig in deze moeilijke tijden!

Vul hier je keuze in: https://femmegym.nl/lockdown-2

Heroes of FemmeGym hang in there, 
het wordt echt snel weer beter! 
♥♥♥

Februari ’21
Lieve FemmeGymmers,
Nog langer onze deuren gesloten moeten houden, een flinke domper.
Het wordt steeds moeilijker, thuis werken, geen sociale bezigheden en natuurlijk niet vrij uit kunnen sporten!

Ook wij vinden het steeds moeilijker, wij willen zo graag weer samen met jullie sporten. Missen jullie ons ook zo? Wij zouden het super tof vinden als jullie ons dit zouden laten weten. Hoe? Heel simpel door een post-it op de voordeur van Locatie de Garage of de Stomerij te plakken met een persoonlijke boodschap. Heel old-school maar zo leuk!
Als je er een foto van maakt en ons op Instagram tagged dan maak je ook nog eens kans op het super geweldige, re-te-toffe FemmeGym Lockdown pakket met allerlei merchandise en natuurlijk….de HOODIE!

Ondertussen gaan wij gewoon dapper door.
Hier nog even op een rijtje wat onze lockdown activiteiten zijn:
–Online lessen; elke dag zullen wij op het portaal een link plaatsen met een nieuwe online les die je thuis kan doen. Natuurlijk zijn ze ook terug te vinden in onze app onder FemmeGym Online Workouts (tegel rechtsonder)
-Video On Demand & Meditatie; we hebben 2 super toffe nieuwe features in de app toegevoegd die jullie allemaal gratis mogen gebruiken!
Bij Video On Demand (tegel linksonder) vind je meer dan 100 workouts van yoga tot HIIT en van pilates tot dance workouts. Je kunt deze videos ook streamen naar je tv bijvoorbeeld, wel zo handig!
Naast de VOD tegel vind je de meditatie tegel, dit is een audio bibliotheek met meditatie workouts. Dus tussen het thuiswerken door, de mogelijkheid om weer even helemaal zen te worden.
–Persoonlijk Thuisschema; ook deze keer staan we voor je klaar om een persoonlijk thuisschema voor je te maken. Je boekt een bel-afspraak in de app en wij maken, aan de hand van het gesprek, een op maat gemaakt schema voor jou! Je boekt de afspraak rechtsonder in de app bij afspraken, en dan telefonische intake. Ooh en heb je vragen of wil je gewoon even kletsen bel ons dan gewoon, we helpen je graag.
| ? 020-6128707 |
–Zoom; we bieden ook lessen via Zoom aan zoals Zumba, pilates, barre en yoga. Wanneer deze lessen plaatsvinden kun je terug vinden in de app bij de tegel boeken (links boven). Bij elke les is een Zoom linkje toegevoegd, op het lestijdstip er op klikken en je doet mee!
-Workout to Go; je haalt bij ons de spullen op waar je mee wilt trainen en dan kun je buiten zelf je workout doen. Na een uur lever je de spullen weer in en kun je voldaan naar huis! Natuurlijk zorgen wij dat er in onze app te gekke workouts staan die je kunt gaan doen. Deze kan je vinden onder de term ‘To Go Workouts’. Daarnaast kun je ook een van onze online lessen doen zoals Ride of PowerShape.
De Workout to Go boek in je de app bij de tegel boeken (links boven). 
 
En dan als laatste, wat kunnen jullie van ons verwachten wat betreft membership en betalingen; de totale duur van deze lockdown met de verlenging is nu 3 weken.  Ook nu willen we weer jullie de keuze geven tussen: niet betalen, 50% betalen of wel doorbetalen.

We zullen 2 maart de maandelijkse contributie incasseren, t/m 24 februari kun je aangeven dat je niet wil dat wij bij jou incasseren of dat je kiest voor 50%. Dat betekent dat je voor de hele maand maart niet betaalt (of 50%) maar wel weer kan sporten vanaf het moment dat we weer open mogen. Heb je een rittenkaart of je abonnement vooruitbetaald dan kan je invullen dat je graag wil dat wij je membership met de duur van de verlenging van de lockdown wil verlengen.
Kan en wil je ons financieel steunen en wel doorbetalen dan hoef je niks te doen. 

Vul hier je keuze in: https://femmegym.nl/lockdown-2

Lieve FemmeGymmers, de verlenging is een flinke domper, maar nog even doorbijten, het wordt weer beter! 
♥♥♥

Wij missen jullie.

Liefs Team FemmeGym

JANUARI ’21

Lieve Femmegymmers,
Het lag in de lijn der verwachting maar toch een teleurstelling, de lockdown wordt verlengd t/m 9 februari.

Team FemmeGym blijft gewoon doorgaan met jullie gezond en fit te houden tijdens de lockdown. We zetten onze activiteiten door en zullen het aantal Zoom lessen gaan uitbreiden. De uitbreidingen kondigen we aan op het portaal. Verder zullen we het aantal Workouts to Go op bepaalde momenten uitbreiden en de optie toevoegen om materiaal 2 uur te lenen zodat je het ook mee naar huis kan nemen voor deze duur.

Hier nog even op een rijtje wat onze lockdown activiteiten zijn:
–Online lessen; elke dag zullen wij op het portaal een link plaatsen met een nieuwe online les die je thuis kan doen. Natuurlijk zijn ze ook terug te vinden in onze app onder FemmeGym Online Workouts (tegel rechtsonder)
-Video On Demand & Meditatie; we hebben 2 super toffe nieuwe features in de app toegevoegd die jullie allemaal gratis mogen gebruiken!
Bij Video On Demand (tegel linksonder) vind je meer dan 100 workouts van yoga tot HIIT en van pilates tot dance workouts. Je kunt deze videos ook streamen naar je tv bijvoorbeeld, wel zo handig!
Naast de VOD tegel vind je de meditatie tegel, dit is een audio bibliotheek met meditatie workouts. Dus tussen het thuiswerken door, de mogelijkheid om weer even helemaal zen te worden.
–Persoonlijk Thuisschema; ook deze keer staan we voor je klaar om een persoonlijk thuisschema voor je te maken. Je boekt een bel-afspraak in de app en wij maken, aan de hand van het gesprek, een op maat gemaakt schema voor jou! Je boekt de afspraak rechtsonder in de app bij afspraken, en dan telefonische intake. Ooh en heb je vragen of wil je gewoon even kletsen bel ons dan gewoon, we helpen je graag.
| ? 020-6128707 |
–Zoom; we bieden ook lessen via Zoom aan zoals Zumba, pilates, barre en yoga. Wanneer deze lessen plaatsvinden kun je terug vinden in de app bij de tegel boeken (links boven). Bij elke les is een Zoom linkje toegevoegd, op het lestijdstip er op klikken en je doet mee!
-Workout to Go; je haalt bij ons de spullen op waar je mee wilt trainen en dan kun je buiten zelf je workout doen. Na een uur lever je de spullen weer in en kun je voldaan naar huis! Natuurlijk zorgen wij dat er in onze app te gekke workouts staan die je kunt gaan doen. Deze kan je vinden onder de term ‘To Go Workouts’. Daarnaast kun je ook een van onze online lessen doen zoals Ride of PowerShape.
De Workout to Go boek in je de app bij de tegel boeken (links boven).

En dan als laatste, wat kunnen jullie van ons verwachten wat betreft membership en betalingen; de totale duur van deze lockdown met de verlenging is nu 8 weken. Jullie hebben reeds de keuze gehad om een volledige contributiemaand niet te betalen. Ook nu willen we weer jullie de keuze geven tussen: niet betalen, 50% betalen of wel doorbetalen.

We zullen 2 februari de maandelijkse contributie incasseren, t/m 27 januari kun je aangeven dat je niet wil dat wij bij jou incasseren of dat je kiest voor 50%. Dat betekent dat je voor de hele maand februari niet betaalt (of 50%) maar wel weer kan sporten vanaf het moment dat we weer open mogen. Heb je een rittenkaart of je abonnement vooruitbetaald dan kan je invullen dat je graag wil dat wij je membership met een maand verlengen.
Kan en wil je ons financieel steunen en wel doorbetalen dan hoef je niks te doen.

Vul hier je keuze in: https://femmegym.nl/lockdown-2

Lieve FemmeGymmers, de verlenging is balen natuurlijk, maar we gaan er ook nú samen weer wat moois van maken! Zoals in de persconferentie besproken, we zijn er nog niet en de weg zal nog zwaar zijn maar er is licht aan het eind van de tunnel. Hou vol, het wordt weer beter!
♥♥♥

Wij missen jullie.


DECEMBER
Helaas moeten wij tot 19 januari onze deuren sluiten.
Een harde klap voor ons allemaal, voor jullie, voor ons team, voor iedereen.
Maar we laten jullie niet in de steek, we gaan ons uiterste best doen jullie fit door de lockdown heen te helpen.

Team FemmeGym heeft gebrainstormd en dit is wat jullie van ons kunnen verwachten de aankomende periode:
Online lessen; elke dag zullen wij op het portaal een link plaatsen met een nieuwe online les die je thuis kan doen. Natuurlijk zijn ze ook terug te vinden in onze app onder FemmeGym Online Workouts (tegel rechtsonder)
Video On Demand & Meditatie; we hebben 2 super toffe nieuwe features in de app toegevoegd die jullie allemaal gratis mogen gebruiken!
Bij Video On Demand (tegel linksonder) vind je meer dan 100 workouts van yoga tot HIIT en van pilates tot dance workouts. Je kunt deze videos ook streamen naar je tv bijvoorbeeld, wel zo handig!
Naast de VOD tegel vind je de meditatie tegel, dit is een audio bibliotheek met meditatie workouts. Dus tussen het thuiswerken door, de mogelijkheid om weer even helemaal zen te worden.
Persoonlijk Thuisschema; ook deze keer staan we voor je klaar om een persoonlijk thuisschema voor je te maken. Je boekt een bel-afspraak in de app en wij maken, aan de hand van het gesprek, een op maat gemaakt schema voor jou! Je boekt de afspraak rechtsonder in de app bij afspraken, en dan telefonische intake.
Zoom; we gaan ook lessen via Zoom aanbieden zoals Zumba, pilates, barre en yoga. Wanneer deze lessen plaatsvinden kun je terug vinden in de app bij de tegel boeken (links boven)Bij elke les is een Zoom linkje toegevoegd, op het lestijdstip er op klikken en je doet mee!
-Take Away Workout; niks zo 2020/2021 als take away natuurlijk. Daarom hebben wij de Take Away Workout bedacht. Je haalt bij ons de spullen op waar je mee wilt trainen en dan kun je buiten zelf je workout doen. Na een uur lever je de spullen weer in en kun je voldaan naar huis!
Natuurlijk zorgen wij dat er in onze app te gekke workouts staan die je kunt gaan doen. Deze kan je vinden onder de term ‘To Go Workouts’.
De Take Away workout boek in je de app bij de tegel boeken (links boven). 
 
En dan als laatste, wat kunnen jullie van ons verwachten wat betreft membership en betalingen; dit is weer een financieel zware tijd voor ons maar ongetwijfeld ook voor sommige van jullie. Daarom willen wij jullie allemaal zelf de keuze geven hoe je financieel met deze lockdown wil omgaan. We gaan 2 januari de maandelijkse contributie incasseren, t/m 27 december kun je aangeven dat je NIET wil dat wij bij jou incasseren. Dat betekent dat je voor de hele maand januari niet betaald maar wel weer kan sporten na 19 januari 2021, zo compenseren wij ook jullie gemiste dagen in december. Heb je een rittenkaart of je abonnement vooruitbetaald dan kan je invullen dat je graag wil dat wij je membership met een maand verlengen.
Wil je ons juist steunen dan hoef je niks te doen.

Vul hier je keuze in: https://femmegym.nl/lockdown-2

Lieve FemmeGymmers, bedankt voor al jullie geduld en vooral support.
Hopelijk zijn dit de laatste loodjes, hou vol, het wordt weer beter ♥♥♥

Wij missen jullie nu al en kunnen niet wachten tot 19 januari om jullie weer te verwelkomen!

NOVEMBER
We hebben weer met spanning naar de persconferentie gekeken.
We mogen gelukkig open blijven voor individueel sporten, hiervoor zijn de regels onveranderd. Helaas geldt dit niet voor de groepslessen, deze mogen niet meer worden gegeven de aankomende 2 weken (tot 19 november). Dit is een domper voor jullie en voor ons, lesgeven doen wij namelijk met zoveel plezier!

Team FemmeGym heeft gebrainstormd en dit is wat jullie van ons kunnen verwachten de aankomende 2 weken:
-Meer Vrij trainen plekken; we hebben het aantal Vrij trainen plekken uitgebreid door ook de groepslessenzaal hiervoor te gebruiken.
Per station vind je hier een pump set (barbell en verschillende gewichten) step en een spinningbike
Online lessen; elke dag zullen we rond 18:00 op het portaal een link plaatsen met 1 a 2 nieuwe lessen.
Er zullen ook ook Spinning en PowerShape lessen tussen zitten, die je vervolgens individueel kunt doen op 1 van de Vrij trainen plekken in de groeplessenzaal.
Je zoekt het filmpje op je telefoon op, headset aan en je kan toch een les doen!
Zoom; bepaalde lessen zullen we via Zoom aanbieden.
WOD…. wat? Elke dag krijg je van ons een Workout Of the Day. Alles met eigen lichaamsgewicht zodat je het thuis, in het park of op de gym kan doen!
Les voor twee | 30 min. | Surprise workoutof Yoga; op allerlei verschillende momenten staat Team FemmeGym voor je klaar om samen met jou te trainen!
De sessie duurt 30 minuten en kan door 2 personen geboekt worden. Je kunt kiezen voor een reguliere training (locatie de Garage) en op bepaalde dagen kan je ook kiezen voor een yoga sessie (locatie de Stomerij).
Je kunt dit inboeken op de app via de knop Afspraken, het systeem schrijft dan 2 les credits af.

OKTOBER
Mondkapjes?
Afgelopen persconferentie was weer erg spannend. Gelukkig betekent het voor FemmeGym dat wij kunnen doorgaan zoals wij al sinds 1 juli doen en zullen blijven doen.
Onze burgermeester Femke Halsema heeft een dringend advies afgegeven om de aankomende 3 weken mondkapjes te dragen, zelfs in sportscholen.
Wij verplichten niemand maar waarderen het enorm als je binnen een mondkapje draagt tot het moment dat je gaat sporten.
Ook Team FemmeGym zal sowieso tijdens fitness, eGym of health check afspraken mondkapje dragen. Tijdens het lesgeven wordt er geen mondkapje gedragen.
Wij begrijpen heel goed dat het echt niet altijd even makkelijk is om de regels in acht te nemen maar toch is het nodig. Laten we zo goed mogelijk rekening met elkaar houden en de maatregelen naleven.

Samen staan we sterk, samen zorgen we dat de 1,5 meter gym werkt!

JULI
Eindelijk weer OPEN!!

In een korte tijd hebben we ons allemaal moeten aanpassen naar een 1,5 meter samenleving, dit geldt ook voor FemmeGym. Om te zorgen dat wij een prettige en veilige sport omgeving kunnen bieden zijn er enkele aanpassingen:
• In verband met het aantal mensen die binnen mogen zijn is een plekje reserveren verplicht. Niet alleen voor de lessen, maar ook voor de fitness en de eGym. Zonder reservering kunnen we je helaas niet binnenlaten.
• Reserveren kan vanaf 24 uur voor aanvang via de app.
• Alle members krijgen 3 credits per week om vrij te trainen of gebruik te maken van de eGym.
• Members met lessen in hun abonnement krijgen daarnaast ook 3 credits om lessen te reserveren. De credits zijn te gebruiken voor de Indoor en Outdoor lessen.
• Kom niet eerder dan 5 minuten voor aanvang.
• Hoe gezellig we het ook vinden, blijf niet langer dan de gereserveerde tijd.
• De handen desinfecteren bij binnenkomst.
• Respecteer elkaar en houd je daarom aan de 1,5m ten opzichte van mede-femmegymmers. De ‘workout areas’ zijn ook zo ingericht dat elke femmegymmer gerust kan trainen.
• Volg de looproutes zoals aangegeven op de vloer.
• Het gebruik van een handdoek is verplicht. Dus neem een handdoek van huis mee.
• Voor en na het gebruik van een toestel, apparaat, bench of matje, graag deze desinfecteren met de daartoe behorende sprays.
• De kleedkamer en douches mogen (nog) niet gebruikt worden. Dus kom alvast omgekleed naar de gym, neem niet teveel spullen mee en douche thuis.
• In verband met de ruimte en het aantal klanten die binnen mogen is het nu nog lastig om lekker koffie te doen en bij te kletsen aan onze lange tafels. Maar de shakes en koffietjes zijn natuurlijk to go te verkrijgen!
• Bij een Outdoor les of voor vrij trainen neem je een eigen matje mee. Bij een indoor les neem bij voorkeur je eigen matje mee.

JUNI
Outdoor Gym – Vrij trainen
Naast de lessen kun je ook spots reserveren om vrij te trainen. Je reserveert jouw eigen vlak waar wij trainingsmateriaal voor je klaar leggen om een goede workout te doen. Natuurlijk hebben we ook trainingsschema’s voor de outdoor gym gemaakt zodat je die in de app met animaties direct terug kunt vinden. Hoe tof is dat, je eigen outdoor gym! Inschrijven kan via het rooster Buitenlessen in de FemmeGym app.
Nog geen member?
Ben je nog geen member of ken je ons al en wil je weer beginnen?
We hebben nu tijdelijk Outdoor Rittenkaarten. Klik hier als je denkt wauw dit wil ik!
Corona Updates
Vanaf het moment van sluiting tot heden houden we jullie natuurlijk op de hoogte via onze update mails. Hier kan je de updates terug lezen.
Ik wil een vriendin meenemen
Ik wil graag een vriendin meenemen met mijn opgewaardeerde credits, hoe werkt dat? Heel simpel, je vult dit formulier in en wij zorgen voor de rest!

MEI
Outdoor Lessen
Sinds 11 mei mogen gyms buitentrainingen geven!
Dus als jullie FemmeGymmers niet bij ons naar binnen mogen, komen wij toch gewoon naar buiten!
Wij hebben direct een uitgebreid lesrooster gemaakt zodat we iedereen weer volop aan het sporten kunnen krijgen. De reacties zijn zo positief, eindelijk weer met mede FemmeGymmers sporten, de trainsters live zien en weer flink bewegen. Ook onze trainsters waren zo blij om de members weer te zien! Wat extra leuk is: we geven veel lessen met een silent disco geluid systeem, dat maakt je outdoor les echt nog veel leuker en is het voor de buren ook prettig.
Inschrijven kan via het rooster Buitenlessen in de FemmeGym app.
Je kunt 2 lessen per week reserveren en een les kan 24 uur voor aanvang worden geboekt. Tijdelijk kan je ook met het essential abonnement de lessen volgen.

APRIL
Thuisschema
Naast de online content kunnen members ook een thuisschema op maat laten opmaken door één van onze trainsters.
Vul hier het aanvraagformulier in.
Small group Zoom
Wil je wel thuis trainen maar heb je net dat extra zetje nodig? Schrijf je dan in voor een small group training via Zoom. De trainster kan dan echt zien wat je doet, je aanmoedigen en corrigeren zodat in 30 minuten een total body workout hebt gehad en zeer tevreden met jezelf kan zijn! 
Inschrijven kan via het rooster online lessen in de FemmeGym app.
Ik steun FemmeGym
Wil je ons steunen, heel graag! Wij waarderen elke vorm van steun; groot of klein.
Geen lid maar je doet mee met onze online lessen: ons steunen kan hier.
Wel lid en je wil ons steunen door je consumptie credits van je account te doneren: dat kan hier.

MAART
Sinds zondag 15 maart zijn onze deuren gesloten wegens de komst van corona. Wat waren wij geschrokken, ons mooie gym…dicht!
Online lessen
Gelukkig zijn wij niet voor 1 gat te vangen en zijn we maandag 16 maart direct gestart met onze online lessen! Live zijn de lessen te volgen via onze Facebook maar terug kijken kan natuurlijk ook: check hier onze online lessen terug via YouTube. Het rooster voor de online lessen staat in de FemmeGym app.

Wij missen jullie.

Liefs Team FemmeGym

CONTACT