Growtivation cursus

za
01
feb2020

Natuurlijk heb je geweldige plannen voor dit jaar….zoals elk jaar. Maar wil je dit jaar zeker weten dat je gemotiveerd blijft om je doelen te behalen? Samen gaan we doelen stellen en een bijpassend actieplan zodat je jouw doelen dit jaar écht gaat behalen.

Growtivation is een nieuw coachingsprogramma dat ik, Muriël Romijn, vanaf februari zal aanbieden bij FemmeGym. Misschien ken je mij al van één van de groepslessen die ik geef of van de Motivatie Workshops die ik organiseer. Met mijn achtergrond als sportpsycholoog en NOBCO® coach wil ik jou graag meenemen in de volgende grote stap in je leven!

Een nieuw jaar! 2020!
Dit is het moment om mee te doen aan Growtivation. Waarom?

 • We leren beter omgaan met stress, druk en spanning.
 • We leren onze talenten en kwaliteiten kennen, zodat we het beste uit onszelf halen.
 • We leren liever voor onszelf te zijn, hoe ons perfectionisme vóór ons kan werken en laten ons niet langer tegen houden door het strenge en kritische stemmetje in ons hoofd.
 • We gaan actief aan de slag met het stellen van doelen en een bijpassend actieplan zodat je jouw doelen dit jaar écht gaat behalen.
 • We werken in een kleine, intieme groep van minimaal 4 tot maximaal 8 deelneemsters aan onze mindset en persoonlijke ontwikkeling.

De kosten voor Growtivation deelname aan Growtivation zijn €349,- per persoon, maar als jij je vóór 20 januari inschrijft krijg je €50,- korting en betaal je maar €299,-. Hiermee is Growtivation voordeliger dan de 1-op-1 coaching die ik als Mindset coach aanbied.
Ook bij Growtivation krijg je voldoende persoonlijke aandacht in een veilige omgeving waarin iedereen zichzelf mag zijn. We leren van elkaar, we helpen elkaar en we groeien met elkaar. Het programma bestaat uit:

 • 3 gezamenlijke sessie van 2 tot 2,5 uur waarin we bovenstaande onderwerpen doornemen.
  De gezamenlijke sessies zijn om 14:30 uur bij de Garage op:
  zaterdag 1 februari,
  zaterdag 15 februari en
  zaterdag 29 februari
 • Een samenvatting van wat er in de sessie behandeld is waarmee je thuis actief aan de slag kan gaan om nog meer resultaten te boeken.
 • 1 individuele sessie van 1 tot 1,5 uur waarin jij het absolute middelpunt bent.
  We kijken samen naar hoe je het programma hebt doorlopen, of je nog vragen/opmerkingen hebt en stellen we samen een actieplan op zodat je ook na het programma door kan gaan met jouw ontwikkeling. De individuele sessie plannen we samen en kan op beide locaties van FemmeGym plaatsvinden.

Wil je deelnemen of wil je meer weten over Growtivation neem dan contact met me op door een mailtje te sturen naar info@bestof-you.nl of door me te bellen op het nummer 06-51690283.

Cookies & privacy

Voor je verder kan moet je eerst hier je instellingen voor cookies & privacy toestemming instellen. Voor een volledig en goed werkende site klik je op de knop 'accepteer alles'.

Privacy beleid | Sluit
CONTACT