Lara


“Bij mij is het hard werken met de focus op techniek en jouw gezondheid”

Ik ben een energieke en creatieve trainer en coach die kracht, mobiliteit en conditionering in de juiste verhouding combineert. Bewegen is leven, dus dat werd mijn vak.
Met mijn achtergrond in ballet, paaldansen, kickboksen en krachttraining ging ik op onderzoek uit in de wereld van gezondheid, voeding en fitness. Na vele opleidingen heb ik mij gespecialiseerd in krachttraining en mobiliteit.
Ik maak specifieke trainingsprogramma’s naar gelang jouw doel en interesse. Het is namelijk een feit dat er harder gewerkt wordt als de training ‘leuk’ is. Gezondheid is de prioriteit, er zijn geen short cuts of quick fixes. Bij mij is het hard werken met de focus op techniek en jouw gezondheid.

Ik ben een gepassioneerd coach die jou helpt om geestelijk en lichamelijk krachtig in het leven te staan en je daarbij helpt om flexibel genoeg te worden om je aan te passen aan elke situatie. Samen vinden we de balans in lichaam en geest voor een betere levenskwaliteit, voor elk probleem is er een oplossing, laat mij je erheen coachen!

 

Achtergrond:
Aalo Personal Training / Aalo Medical Training / Mobility Training / Stretch Therapist / Guasha Therapist / Technogym Skillmill Trainer / Technogym Skillrow Trainer / Barre Instructor / Pilates Reformer Instructor / Brooklyn Fit Boxing Instructor

Focus gebieden:

Krachttraining / Conditietraining / Spieropbouw / Afvallen / Booty building & Female curves / Functional Training / Core & Stability training / Postuur verbetering / Bekken instabiliteit / Revalidatie & Herstel / Advanced Stretching & Mobilisation / Motivational & Mental Coaching

Dus, heb je jij zin om te knallen en daarbij gecoached te worden door mij?
Vul het formulier in en vink mijn naam aan!