Mindset Coach

Je denkt er vaak aan, je wil je levensstijl aanpassen. Je wil dingen gewoon anders, gezonder leven, actiever zijn, meer energie hebben en en en en….
Je bent al begonnen met gezonder leven en sporten maar je merkt wel dat het moeite kost om je nieuwe mindset vast te houden. Herkenbaar?
Graag willen wij jullie voorstellen aan FemmeGym’s inhouse mindset coach:

Wie? Mijn naam is Muriël, misschien ken je me wel van één van de groepslessen of de motivatie workshop die ik geef bij FemmeGym. Naast sportdocent ben ik afgestudeerd sportpsychologe en lifestyle- en prestatiecoach.
Bij FemmeGym coach ik dames die behoefte hebben aan een extra steuntje in de rug. Iedereen verdient het om haar talenten te kennen en deze optimaal te benutten. Daarmee kan iedereen de beste versie van zichzelf, voor zichzelf zijn. Ik vind dat iedereen haar doelen moet kunnen behalen en wil daar graag mijn steentje aan bijdragen!

Wat? Ik ga jou helpen je motivatie gedurende het hele jaar hoog te houden.
Misschien merk je af en toe dat de motivatie soms ver te zoeken is of ben je bang dat die dip er in deze koude maanden toch gaat komen. Hoe zorg je er nou voor dat je niet afhaakt maar deze keer echt doorzet?
We kijken kritisch naar de doelen die je voor jezelf stelt en hoe we deze nog mooier en uitdagender kunnen maken. Ook kijken we naar de obstakels die er op jouw pad te vinden zijn en hoe we die kunnen overwinnen!

Daarnaast heb ik mij ook gespecialiseerd in het leren omgaan met druk, stress en angst. In de snelle wereld om ons heen wordt veel van ons verwacht. Je werkt, je hebt sociale verplichtingen met vrienden en vriendinnen, je studeert, je voedt kinderen op, je zorgt voor andere familieleden en je moet ook nog sporten en op de hoogte zijn van alles wat er in de wereld gebeurt. De spanning die het leven met zich meebrengt is onvermijdelijk, maar als je hier goed mee om weet te gaan zal het niet meer als spanning voelen!

Ben je nieuwsgierig geworden naar wat ik voor jou kan betekenen of heb je nog verdere vragen over wat ik doe? Lees mijn onderstaande blog of neem vandaag nog contact met mij op!

Muriël’s Blog
Wat is motivatie eigenlijk?1x
45 min
1x
60 min
10 x
45 min
10 x
60 min
€50€60€450€540

CONTACT