Opschorten

Soms kan het nodig zijn om je lidmaatschap tijdelijk op te schorten.
Een lidmaatschap kan worden opgeschort wegens: ziekte, zwangerschap of ongeval. Met dit formulier kun je een verzoek tot opschorten indienen. Je kunt in het formulier een medische verklaring toevoegen, iets waaruit blijkt dat het logisch is dat wij het lidmaatschap tijdelijk opschorten. Opschorten is mogelijk vanaf minimaal 2 weken. Bij het studenten lidmaatschap is opschorting ook mogelijk bij langdurige stage (2 maanden of langer) in het buitenland. Het is niet mogelijk het lidmaatschap met terugwerkende kracht op te schorten.

Het corona virus heeft ook in de sportwereld voor de nodige maatregelen gezorgd. Het zijn spannende en onzekere tijden, waarin we met elkaar voor een enorme uitdaging staan. De impact op FemmeGym zal hoe dan ook enorm zijn.
Wij hopen op jullie begrip en vooral op jullie steun in deze moeilijke tijden.Β Als het ook maar enigszins kan, laat je abonnement doorlopen zodat je ook na deze crisis gewoon weer kunt gaan sporten bij je favoriete gym!

Cookies & privacy

Voor je verder kan moet je eerst hier je instellingen voor cookies & privacy toestemming instellen. Voor een volledig en goed werkende site klik je op de knop 'accepteer alles'.

Privacy beleid | Sluit