Team FemmeGym

CREW

Bij FemmeGym werken wij met super leuke, aardige en enthousiaste freelance docenten en met een vast team van medewerksters. Heb je een vraag, wil je wat extra informatie of heb je gewoon zin om even te kletsen? Ons team staat altijd voor je klaar!

Naast het runnen van FemmeGym geeft Valeria aerobiclessen en fitness instructie. Wil jij je grenzen verleggen? Bij Valeria ben je aan het juiste adres.

Valeria

Halima runt samen met Valeria FemmeGym met heel veel plezier!

Halima

Nicole is van huis uit danseres en dit zie je zeker terug in haar knallende aerobic lessen!

Nicole

Nina heeft na haar studie psychologie haar AALO diploma behaald. Sport is voor haar een manier van leven en dat wil ze graag met jullie delen!

Nina

Elisabeth is een echte all rounder, ze geeft top aerobic lessen, fitness begeleiding en is een super personal trainster!

Elisabeth

Frenneke studeert op dit moment aan de ALO en heeft haar Fitvak A diploma behaald. Naast haar studie werkt ze parttime bij FemmeGym.

Frenneke

Mieke-Maaike is één van onze aerobic docentes. Naast hard trainen ben je bij haar er ook van gegarandeerd dat het een feestje wordt!

Mieke-Maaike

Eline heeft bewegingswetenschappen gestudeerd en doet nu de opleiding fysiotherapie. Daarnaast werkt ze parttime bij FemmeGym!

Eline

Rochelle ademt bewegen, ze dans al haar hele leven, van de kleuterklas tot de dans academie en verdiept zich nu in de fitness wereld!

Rochelle

Dee-Dee komt uit Miami, heeft een opleiding in volksgezondheid en gezondheidswetenschappen en is dol op fitness. Ze deelt al haar kennis graag!

Dee-Dee

Yasmin studeert bewegingswetenschappen en heeft ook nog even haar fitness opleiding afgerond. Naast studeren werkt ze parttime bij FemmeGym.

Yasmin

Kim geeft killer lessen en staat voor jullie klaar in de fitness . Oh en daarnaast doet ze aan MMA. Best indrukwekkend hè!

Kim

Steffie heeft haar leven omgegooid en volgt nu haar passie. Ze is inmiddels 2e jaars Iyengar Yoga student (Introductory) en wil het liefst haar kennis delen!

Steffie

Marthe is onze goedlachse Vlaamse. Na de studie communicatie heeft ze besloten zich te verdiepen in de fitness en volgt ze de AALO opleiding.

Marthe

Onze innemende dansende alles kunner staat met een glimlach voor je klaar! Haar goede energie zelf ervaren, doe een bodyshape les met haar mee!

Sigourney

Cookies & privacy

Voor je verder kan moet je eerst hier je instellingen voor cookies & privacy toestemming instellen. Voor een volledig en goed werkende site klik je op de knop 'accepteer alles'.

Privacy beleid | Sluit