Team FemmeGym


CREW

Bij FemmeGym werken wij met super leuke, aardige en enthousiaste freelance docenten en met een vast team van medewerksters. Heb je een vraag, wil je wat extra informatie of heb je gewoon zin om even te kletsen? Ons team staat altijd voor je klaar!

Naast het runnen van FemmeGym geeft Valeria aerobiclessen en fitness instructie. Wil jij je grenzen verleggen? Bij Valeria ben je aan het juiste adres.

Valeria

Halima runt samen met Valeria FemmeGym met heel veel plezier!

Halima

Dusu heeft haar AALO diploma en kan niet wachten om mensen met haar enthousiasme aan te steken in de fitness!

Dusu

Nicole is van huis uit danseres en dit zie je zeker terug in haar knallende aerobic lessen!

Nicole

Nina heeft na haar studie psychologie haar AALO diploma behaald. Sport is voor haar een manier van leven en dat wil ze graag met jullie delen!

Nina

Elisabeth is een echte all rounder, ze geeft top aerobic lessen, fitness begeleiding en is een super personal trainster!

Elisabeth

Frenneke studeert op dit moment aan de ALO en heeft haar Fitvak A diploma behaald. Naast haar studie werkt ze parttime bij FemmeGym.

Frenneke

Mieke-Maaike is één van onze aerobic docentes. Naast hard trainen ben je bij haar er ook van gegarandeerd dat het een feestje wordt!

Mieke-Maaike

Eline heeft bewegingswetenschappen gestudeerd en doet nu de opleiding fysiotherapie. Daarnaast werkt ze parttime bij FemmeGym!

Eline

Rochelle ademt bewegen, ze dans al haar hele leven, van de kleuterklas tot de dans academie en verdiept zich nu in de fitness wereld!

Rochelle

Dee-Dee komt uit Miami, heeft een opleiding in volksgezondheid en gezondheidswetenschappen en is dol op fitness. Ze deelt al haar kennis graag!

Dee-Dee

Yasmin studeert bewegingswetenschappen en heeft ook nog even haar fitness opleiding afgerond. Naast studeren werkt ze parttime bij FemmeGym.

Yasmin

Kim geeft killer lessen en staat voor jullie klaar in de fitness . Oh en daarnaast doet ze aan MMA. Best indrukwekkend hè!

Kim