Testimonials

– Anouk –
Ik ben ongeveer 2 maanden lid en voor het eerst in mijn ‘sportcarriere’ kijk ik echt uit naar mijn volgende work-out. Heb jaren getraind bij diverse sportscholen, maar nog nooit zo fijn getraind als bij FemmeGym. De gym is niet groot, maar dat maakt het juist erg persoonlijk en gezellig. De lessen zijn pittig en bieden voldoende uitdaging en daarbij werken er super leuke en energieke meiden! Kortom een aanrader!

– Mina –
Drie maanden geleden ben ik lid geworden en ik had verwacht dat ik er snel mee zou ophouden, maar het tegendeel is waar!
Wekelijks pak ik de uitdaging aan en ga ik helemaal los. Het is de persoonlijke touch en professionele begeleiding die ik enorm waardeer. Het geeft mij de boost en energie om naar FemmeGym te komen. Ook is de sfeer gezellig, kennen de trainsters je bij naam en kun je lekker in je kloffie komen sporten. I love it!

– Laura –
Hoe vaak word je wel niet lid bij een sportschool, zit je vast aan een abonnement en ga je één maand vol goede moed en blijft het er uiteindelijk 11 maanden bij hangen?
Dit gebeurde mij vier keer… Toen kwam ik in west wonen en kwam ik viavia bij FemmeGym. Ondertussen al drie jaar lid en nog steeds drie keer per week in de sportschool te vinden. Wat me daar houdt? Een gezellige, ontspannen sfeer, goede begeleiding, kleinschaligheid en professionaliteit. Oja, dan komt de sauna er nog bij! En dat deel je met alleen maar vrouwen, dus wat maakt je bezwete lichaam en een knot bovenop je hoofd nog uit! Heerlijk sporten en ik ben mega tevreden, voorlopig nog niet weg te slaan!

Meer recensies, klik hier

CONTACT