Personal training

Wat is personal training?

Personal training is een 1 op 1 training met een personal trainster, deze training kan in een onze gym gegeven worden of bijvoorbeeld in de buitenlucht. Net wat jij prettig vindt.
Een personal trainster zorgt voor motivatie, geeft kennis en advies, helemaal op maat voor jou.
Samen stellen jullie een doelstelling op en gaan daar mee aan de slag. Tijdens de hele training ligt de focus op jou en jouw doelstelling. Hierdoor zet je net dat stapje extra wat je alleen niet voor elkaar krijgt.

Wie geeft er personal training?

PT Milou
Sporten gaat verder dan alleen het tillen van gewichten! Fitness kan zowel fysieke als mentale voordelen bieden, maar het belangrijkste is nog wel het plezier en de voldoening dat het met zich meebrengt.
Meer lezen over Milou

PT Mieke-Maaike
Door sporten kom je meer in contact met jezelf en daardoor voel je je prettiger in je lichaam. Dit is ook hoe ik mensen train en coach in mijn personal training!
Meer lezen over Mieke-Maaike
Met gedeelde motivatie en een flinke dosis humor zullen we samen werken aan een betere versie van jezelf.
Meer lezen over Yael
PT Dee-Dee
Soms zijn het de kleine veranderingen die grote verschillen kunnen maken in je gezondheid. Met mij ben je gegarandeerd van fun en uitdagingen!
Meer lezen over Dee-Dee
PT Eli
Ik geef jou dat extra duwtje in de rug en zo gaan wij samen de strijd aan om jouw doelen waar te maken!
Meer lezen over Elisabeth
PT Kim
Elk lichaam is anders en elke vrouw heeft haar eigen wensen. Daarom is het belangrijk dat wij naar jouw unieke situatie kijken om samen een plan te kunnen maken en jouw doelen te bereiken.
Meer lezen over Kim

Wat zijn de kosten van personal training?

Als personal training klant bij FemmeGym is dit wat je kan verwachten: Een programma volledig gericht op jouw lichaam en jouw doelen. Werk aan flexibiliteit, activatie oefeningen, krachttraining, conditioning, recovery enen natuurlijk ongelimiteerd de mogelijkheid tot het stellen van vragen via e-mail.

Kosten1 sessie | 45 min |10 sessies | 45 min |
1 op 1 training€52,50€475
Duo training
prijs per persoon
€42,50€375
Wij geven alleen personal training aan members van FemmeGym.Ik wil pt
Vul dit formulier in en wij nemen contact met je op:

Get a free day pass