Voeding

Gezond eten was nog nooit zo makkelijk

Genieten van het leven en toch gezond, fit en slank blijven. Voeding en bewegen is hierbij de key! Wij helpen je de juiste balans te vinden tussen lekker verantwoord eten, voldoende lichaamsbeweging én heerlijk relaxen. Resultaat? Een blijvend gezond gewicht en energie voor 10! Start met Vytal en bouw aan je gezonde toekomst!

VYTAL is de meest complete voedingsapp ooit. Afvallen, aankomen en gezonder eten was nog nooit zo makkelijk. Calorieën tellen is niet meer nodig.
Wij stellen een voedingsschema met je op en houden daarbij volledig rekening met jouw doelstelling en voorkeuren. Via de coachomgeving kunnen we precies zien wat je gegeten hebt, nog gaat eten en je bijsturen, indien nodig.
Jij krijgt toegang tot 1500+ lekkere recepten, een boodschappenlijstje en kunt zelfs je boodschappen direct thuis laten bezorgen!

Probeer de vytal app 2 weken gratis!

Download de app en je kan direct beginnen zonder abonnement.

#1 Eet
Elke dag stelt de app een persoonlijk menu voor, gebaseerd op je energiebehoefte, rekening houdend met jouw doelstelling en voorkeuren. De app houdt onder andere rekening met macronutriënten, allergieën, voedingsvoorkeuren, gewenste variatie en maximale bereidingstijd.

Plannen is ook eenvoudig. Je kunt het dagmenu 10 dagen vooruitkijken en indien gewenst, wijzigingen aanbrengen. Met een druk op de knop staat er een andere maaltijd klaar. Met de keuze uit honderden recepten zitten er genoeg tussen die je lekker vindt! Elke maaltijd heeft een duidelijke receptuur met ingrediëntenlijst en bereidingswijze. Koken was nog nooit zo makkelijk!

#2 Beweeg
Lichaamsbeweging is een vast onderdeel van jouw nieuwe gezonde levensstijl.
Ben je een member? Maak dan een afspraak voor een Functional Fitness plan met één van onze instructrices en wij geven je adviezen op het gebied van beweging. Deze adviezen zorgen voor een betere lichamelijke conditie en fitheid.

#3 Relax
Wil je fit zijn en blijven, dan is het van groot belang dat je lekker in je vel zit.
Een goede balans tussen inspanning en ontspanning is belangrijk. Moeite met ontspanning? Probeer eens één van onze yin yoga lessen of meditatie.

vytal app
Vytal | Member |
€ 4,99 p/m
Jij krijgt toegang tot de meest complete voedingsapp ooit met 1500+ lekkere recepten, een boodschappenlijstje en kunt zelfs je boodschappen direct thuis laten bezorgen!
Vytal is maandelijks opzegbaar.
vytal app
Vytal | Non Member |
€ 9,99 p/m

Jij krijgt toegang tot de meest complete voedingsapp ooit met 1500+ lekkere recepten, een boodschappenlijstje en kunt zelfs je boodschappen direct thuis laten bezorgen!
Vytal is maandelijks opzegbaar.

CONTACT