Zwangerschap programma’s

Zwangerschapsyoga

Bij zwangerschapsyoga ligt het accent op het bewust worden van je eigen lichaam en de baby in je buik. De yogalessen bestaan uit rustige lichaamsbewegingen, stretching van spieren, ademhalingsoefeningen en diepe ontspanning. Daarnaast is er ook aandacht voor houdingen en oefeningen die kunnen ondersteunen bij specifieke zwangerschapsklachten en het leren opvangen van weeën.

Mom in Shape

Mom in Shape is een wekelijkse aerobic les voor vrouwen die zwanger zijn, recent zijn bevallen en voor vrouwen die tot twee jaar na de bevalling het sporten willen oppakken. Het trainingsprogramma richt zich op het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen. We werken aan het versterken van de grote spiergroepen en de bekkenbodemspieren dit alles op muziek.

Cursus ‘Baby in je buik’

3 weekse zwangerschapscursus
(inclusief partnerles)

Ga vol vertrouwen je bevalling tegemoet. Een goede voorbereiding zal je hierbij helpen. Door beweging en ademhalingsoefeningen, ontdek je zowel je kracht als ontspanning. Beide zijn onmisbaar tijdens je zwangerschap en bij de bevalling. Je leert luisteren naar de signalen van je lichaam en maakt contact met je kindje in je buik. De juiste voorlichting helpt je om je zeker te voelen tijdens je zwangerschap. Elke les heeft een thema, zoals; bekkenbodem, bevalhoudingen of perstechnieken. Zo bereid je je stap voor stap voor op de bevalling. Dankzij de partnerles, kan ook jouw (bevallings)partner zich zelfverzekerd voelen. Hij/zij leert jou goed ondersteunen op de momenten dat jij dat nodig hebt!

  • Data: ivm de huidige situatie hebben is er nog geen nieuwe datum
  • Tijdstip: 14:15 – 15:45
  • Docent: Merel Storm
  • Aantal deelneemster: Minimaal 3 deelneemster, maximaal 12 deelneemsters
  • Vanaf: +/- 24 weken zwanger
  • Locatie: FemmeGym de Stomerij
  • Kosten: € 98,-

CONTACT