Zwangerschap programma’s

*Op het moment zijn er nog enkele lessen die wij niet geven i.v.m. de 1,5 meter samenleving.
Wij hopen deze lessen z.s.m. weer te kunnen aanbieden.

Zwangerschapsyoga

Bij zwangerschapsyoga ligt het accent op het bewust worden van je eigen lichaam en de baby in je buik. De yogalessen bestaan uit rustige lichaamsbewegingen, stretching van spieren, ademhalingsoefeningen en diepe ontspanning. Daarnaast is er ook aandacht voor houdingen en oefeningen die kunnen ondersteunen bij specifieke zwangerschapsklachten en het leren opvangen van weeën.

Zwangerschapspilates

De oefeningen die tijdens de lessen aan bod komen zullen je helpen om tijdens je zwangerschap een goede houding aan te nemen en leren de spiergroepen die je inzet tijdens de bevalling bewust te gebruiken.
Na de bevalling krijg je sneller de controle over je buik, bekken en lage rug terug, als je bewust leert oefenen met al je spieren rondom je buik.

Mom in Shape

Mom in Shape is een wekelijkse aerobic les voor vrouwen die zwanger zijn, recent zijn bevallen en voor vrouwen die tot twee jaar na de bevalling het sporten willen oppakken. Het trainingsprogramma richt zich op het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen. We werken aan het versterken van de grote spiergroepen en de bekkenbodemspieren dit alles op muziek.

Power Mama

PowerMama is een programma voor vrouwen die zwanger zijn, recent zijn bevallen en voor vrouwen die tot twee jaar na de bevalling het sporten willen oppakken.
Het trainingsprogramma richt zich op het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen. We starten met uitleg over houding, diastase en bewegingspatronen. Tijdens de trainingen werken we aan een sterke core, het versterken van grote spiergroepen en de
bekkenbodemspieren. Dit alles door middel van functionele bewegingen. Ook maak je elke week kennis met oefeningen zoals air squat, front squat, shoulder press en deadlift.

core academy certificaat

PowerMama is een geregistreerd licentieprogramma dat ontwikkeld is door Core Academy. De trainingen worden gegeven door gecertificeerde preen postnataal fitness specialisten die door Core Academy zijn opgeleid. Alleen organisaties met een actieve licentie mogen de naam, het woordmerk en het beeldmerk gebruiken.

Cursus ‘Baby in je buik’

6 weekse zwangerschapscursus
(inclusief partnerles en terugkomles met baby)

Ga vol vertrouwen je bevalling tegemoet. Een goede voorbereiding zal je hierbij helpen. Door beweging en ademhalingsoefeningen, ontdek je zowel je kracht als ontspanning. Beiden zijn onmisbaar tijdens je zwangerschap en bij de bevalling. Je leert luisteren naar de signalen van je lichaam en maakt contact met je kindje in je buik. De juiste voorlichting helpt je om je zeker te voelen tijdens je zwangerschap. Elke les heeft een thema, zoals; bekkenbodem, bevalhoudingen of perstechnieken. Zo bereid je je stap voor stap voor op de bevalling. Dankzij de partnerles, kan ook jouw (bevallings)partner zich zelfverzekerd voelen. Hij/zij leert jou goed ondersteunen op de momenten dat jij dat nodig hebt!

  • Startdata:
    i.v.m. corona bieden wij deze cursus tijdelijk niet aan
  • Tijdstip: 13:30 – 15:00
  • Docent: Merel Storm
  • Aantal deelneemster: Minimaal 3 deelneemster, maximaal 12 deelneemsters
  • Vanaf: +/- 24 weken zwanger
  • Kosten: € 179,-
zwangerschap cursus
CONTACT