Zwangerschap programma’s

Mom in Shape circuittraining

Mom in Shape – “Circuit Edition” is een exclusieve les ontworpen voor zwangere vrouwen, recent bevallen moeders, en vrouwen die tot twee jaar na de bevalling hun sportroutine willen oppakken. Deze les is speciaal ontworpen voor kleine groepen van maximaal vier zwangere vrouwen, zodat je een optimale dosis aandacht krijgt. De les wordt gegeven in de Fitness zone op de Garage, deze les is inbegrepen bij het unlimited membership.
Dinsdag 19:00

Zwangerschapsyoga

Bij zwangerschapsyoga ligt het accent op het bewust worden van je eigen lichaam en de baby in je buik. De yogalessen bestaan uit rustige lichaamsbewegingen, stretching van spieren, ademhalingsoefeningen en diepe ontspanning. Daarnaast is er ook aandacht voor houdingen en oefeningen die kunnen ondersteunen bij specifieke zwangerschapsklachten en het leren opvangen van weeën. De les wordt gegeven op de Stomerij, deze les is inbegrepen bij het unlimited membership.
Donderdag 10:00 uur.

Zwangerschapspilates

De oefeningen die tijdens deze lessen aan bod komen zullen je helpen om tijdens je zwangerschap een goede houding aan te nemen en leren de spiergroepen die je inzet tijdens de bevalling bewust te gebruiken.
Na de bevalling krijg je sneller de controle over je buik, bekken en lage rug terug, als je bewust leert oefenen met al je spieren rondom je buik. De les wordt gegeven op de Stomerij, deze les is inbegrepen bij het unlimited membership.
Donderdag 18:30 uur

Mom in Shape

Mom in Shape is een es voor vrouwen die zwanger zijn, recent zijn bevallen en voor vrouwen die tot twee jaar na de bevalling het sporten willen oppakken. Het trainingsprogramma richt zich op het opbouwen van kracht en uithoudingsvermogen. We werken aan het versterken van de grote spiergroepen en de bekkenbodemspieren. De les wordt gegeven op de Stomerij, deze les is inbegrepen bij het unlimited membership.
Vrijdag 15:30 uur.

Zwangerschapscursus

3 weekse zwangerschapscursus

Ga vol vertrouwen je bevalling tegemoet. Een goede voorbereiding zal je hierbij helpen. Door beweging en ademhalingsoefeningen, ontdek je zowel je kracht als ontspanning. Beide zijn onmisbaar tijdens je zwangerschap en bij de bevalling. Je leert luisteren naar de signalen van je lichaam en maakt contact met je kindje in je buik. De juiste voorlichting helpt je om je zeker te voelen tijdens je zwangerschap. Elke les heeft een thema, zoals; bekkenbodem, bevalhoudingen of perstechnieken. Zo bereid je je stap voor stap voor op de bevalling.
De laatste les is een partnerles, in deze les leert je partner niet alleen wat er gebeurt tijdens de bevalling, maar vooral hoe jou te steunen.

Datum:
wo 10, 17, 24 april
Tijdstip:
14:00 – 16:00
Docent:
Merel Storm

Aantal deelneemster:
Min. 3 max 12 pers.
Locatie:
FemmeGym de Stomerij
Vanaf:
+/- 16 weken

Kosten:
€ 195,-

Get a free day pass