# 7: Waarom FastFoody the bomb is!

Yeah, niet meer naar de appie na het sporten!

We hebben het allemaal flink druk: zijn we niet aan het werk/studeren, dan bikkelen we wel bij FemmeGym en daarnaast is een sociaal leven natuurlijk ook niet onbelangrijk. Je zou bijna vergeten dat je ook nog moet avondeten. Dan sta je voor een dilemma: heb je nog genoeg energie om zelf een gezond maaltijd te maken, of kies je toch voor snel en makkelijk en haal je een patatje?

Hoe handig zou het zijn als die twee dingen werden gecombineerd tot een 13398599_1609287519316733_101739770_n1
gezonde en snelle maaltijd? Dit is precies wat Luc Geertzen moet hebben gedacht toen hij
Fastfoody oprichtte.  Met de komst van Fastfoody krijg je namelijk een complete maaltijd in een doosje en het enige wat je nog hoeft te doen is het even snel op te warmen! En in plaats van het af te halen kun je het ook nog eens laten bezorgen, ideaal dus als je het druk hebt.

 

Zo was ik vorige week keeper in een voetbalwedstrijd en had ik na mijn werk precies drie kwartier de tijd om te eten, me om te kleden, en snel naar het voetbalveld te fietsen. Het was dus nogal een chaotische dag en een fatsoenlijke maaltijd maken leek een mission impossible.

Gelukkig had ik de Nutty Noodle maaltijdbox van Fastfoody en stond er binnen 3-4 minuten een fastfoodycomplete Aziatische maaltijd voor mijn neus met daarin: noedels, asperges, erwten, ei en nootjes. Bovendien was het goed op smaak gebracht met wat koriander en een fris limoentje. Ik had weer energie voor tien en mijn team heeft die avond zelfs gewonnen van de toenmalige kampioen. (Echt waar!) Zou het aan de Nutty Noodle hebben gelegen?

Een andere topper van Fastfoody is I’m in Love with the Coco. Dit is een licht pittige, romige kokossoep en is nu al enorm geliefd bij het FemmeGym Team vanwege de heerlijke smaak (kijk maar eens op Instagram!).

We waren zelfs zo enthousiast dat je de maaltijden voortaan ook aan de balie van FemmeGym kunt kopen. Als je klaar bent met sporten kun je dus zo een box meenemen, thuis opwarmen, en hou je lekker wat tijd over om leuke dingen te doen. Ook kun je zelf een maaltijdbox samenstellen op de website van Fastfoody deze zo aan je deur laten bezorgen – makkelijker wordt het niet!

Benieuwd waar iedereen zo enthousiast over is? Beoordeel het zelf en kijk op www.fastfoody.nl voor de opties of kom langs bij FemmeGym.

CONTACT