Privacy beleid


In deze pagina staat alles over de persoonsgegevens die worden verwerkt via deze website.

We beginnen met de ‘cookies’

Cookies & privacy toestemming instellingen

Ook wij gebruiken cookies maar wat zijn dat eigenlijk? Een cookie is een klein tekstbestandje dat een website op de harde schijf van je computer of telefoon zet op het moment dat je de site bezoekt. De belangrijkste functie van cookies is om de ene gebruiker van de ander te onderscheiden. Je komt cookies dan ook veel tegen bij website waarbij je in kan/moet loggen. Een cookie zorgt ervoor dat bezoekers ingelogd blijven terwijl ze de site gebruiken of even verlaten. Cookies hebben een looptijd. Sommige cookies worden verwijderd als bezoekers de browser afsluiten. Andere kunnen jaren op computers opgeslagen blijven staan als ze niet verwijderd worden.

Deze cookies houden je voorkeuren bij en onthouden dus dat je al eerder op de site bent geweest en zorgen ervoor dat een website optimaal functioneert, zo zorgt deze cookie er bijvoorbeeld voor dat jouw gekozen items in een winkelmandje van de webshop blijven zitten en dat je niet iedere keer opnieuw je loginnaam en wachtwoord in hoeft te vullen.

Met deze cookies kunnen de statistieken van een site bijgehouden wordemn. In bijvoorbeeld Google Analytics kunnen de aantallen bezoekers, locatie van bezoekers en gebruikte browser worden gemeten.

Dit zijn cookies die ervoor zorgen dat de getoonde advertenties beter aansluiten bij de interesses van de bezoeker. Advertentiebedrijven meten het succes van hun campagnes, de mogelijke interesses van de bezoeker en eventuele voorkeuren (bijv. wilt u het geluid uit hebben of heeft u de advertentie al eerder gezien) door cookies uit te lezen. Een advertentiebedrijf kan de gegevens van de banners op meerdere websites combineren om een beter profiel op te stellen. Zo kunnen adverteerders hun cookies op meerdere sites plaatsen en op deze wijze een beeld krijgen van de interesses van de gebruiker. Met deze informatie kunnen websites u relevantere advertenties tonen. Profilering cookies worden daarnaast ook gebruikt door Youtube, Facebook, Twitter en Flickr, bijvoorbeeld als u op de "like" knop klikt.

Vergeet mijn instellingen Gewist!

En dan nu ons privacy beleid:

ALGEMEEN

Wij hebben gegevens van je nodig als je een lidmaatschap hebt, een lidmaatschap wilt afsluiten, onze website bezoekt, gebruik maakt van onze app of reageert op onze social media uitingen.
Hoe deze gegevens verwerkt worden is geregeld in o.a. de Wet bescherming persoonsgegevens (WBP). Vanzelfsprekend gaat FemmeGym zeer zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens en leeft de wet- en regelgeving op het gebied van de bescherming van persoonsgegevens na.
Hierna hebben wij voor jou op een rijtje gezet welke gegevens wij van jou verwerken, waarom wij dat doen en hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan. Daarnaast wordt uitgelegd op welke wijze jij invloed kunt uitoefenen op de verwerking van jouw persoonsgegevens door FemmeGym

Omdat wij duidelijk willen zijn over de verwerking van jouw persoonsgegevens hebben wij het volgende voor jou op een rijtje gezet:

  1. Welke gegevens wij van jou verwerken,
  2. Waarom wij dat doen
  3. Hoe wij met jouw persoonsgegevens omgaan.

1.WELKE GEGEVENS VERWERKEN WE?

Volgens de WBP is een persoonsgegeven “elk gegeven betreffende een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon”. Dit zijn dus alle gegevens die tot jouw persoon te herleiden zijn. Bij het aangaan van een abonnement bij FemmeGym verwerken wij in ieder geval jouw naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en jouw e-mailadres, bankrekeningnummer, geslacht en geboortedatum.

ONLINE bezoeken

Ook wij gebruiken cookies maar wat zijn dat eigenlijk? Een cookie is een klein tekstbestandje dat een website op de harde schijf van je computer of telefoon zet op het moment dat je de site bezoekt. De belangrijkste functie van cookies is om de ene gebruiker van de ander te onderscheiden. Een cookie zorgt er bijvoorbeeld voor dat bezoekers ingelogd blijven terwijl ze de site gebruiken of even verlaten. Cookies hebben een looptijd.
Wij gebruiken de volgend cookies:
-Functionele cookies
Deze cookies houden je voorkeuren bij en onthouden dus dat je al eerder op de site bent geweest en zorgen ervoor dat een website optimaal functioneert, zo zorgt deze cookie er bijvoorbeeld voor dat jouw gekozen items in een winkelmandje van de webshop blijven zitten en dat je niet iedere keer opnieuw je loginnaam en wachtwoord in hoeft te vullen.
-Analytische cookies
Met deze cookies kunnen de statistieken van een site bijgehouden worden. In bijvoorbeeld Google Analytics kunnen de aantallen bezoekers, locatie van bezoekers en gebruikte browser worden gemeten.
-Profilerings cookies
Dit zijn cookies die ervoor zorgen dat de getoonde advertenties beter aansluiten bij de interesses van de bezoeker. Advertentiebedrijven meten het succes van hun campagnes, de mogelijke interesses van de bezoeker en eventuele voorkeuren (bijv. wilt u het geluid uit hebben of heeft u de advertentie al eerder gezien) door cookies uit te lezen. Een advertentiebedrijf kan de gegevens van de banners op meerdere websites combineren om een beter profiel op te stellen. Zo kunnen adverteerders hun cookies op meerdere sites plaatsen en op deze wijze een beeld krijgen van de interesses van de gebruiker. Met deze informatie kunnen websites u relevantere advertenties tonen. Profilering cookies worden daarnaast ook gebruikt door Youtube, Facebook, Twitter en Flickr, bijvoorbeeld als u op de “like” knop klikt.

GEGEVENS BIJ AANVRAGEN informatie

Bij het aanvragen van informatie verwerken wij jouw voornaam, achternaam en e-mailadres. In sommige gevallen verwerken wij ook jouw telefoonnummer. Wij gebruiken deze gegevens alleen voor contact met betrekking tot de aanvraag van de desbetreffende informatie.

GEGEVENS VAN LEDEN EN OUD-LEDEN

Bij het afsluiten van elk lidmaatschap verwerken wij jouw voornaam en achternaam, adres, woonplaats, geboortedatum, bankrekeningnummer, telefoonnummer en je e-mailadres.
Ook als je al een abonnement hebt, blijven wij dit soort persoonsgegevens van jou verwerken.
Bij gebruik van de diensten van FemmeGym worden, afhankelijk van welke diensten worden afgenomen, ook de volgende persoonsgegevens verwerkt: lidnummer, pasnummer, taalkeuze, bezoekregistratie aan club, laatste bezoek aan club, type abonnement, , informatie die je eventueel aan ons vragen formulier hebt opgegeven, afgenomen diensten en producten en of deze zijn betaald, eventuele gegevens die je hebt ingevuld in de FememGym app en/of c zoals: lengte, (wisselende) gegevens over gewicht, gegevens over ingeschreven workouts en gegevens over gekozen voeding. Wanneer je kiest voor een healthcheck en de daarbij behorende metingen, verwerken we deze gegevens. Dit zijn o.a. lengte, gewicht, spier en vetmassa, vochtpercentage.

  1. WAAROM VERWERKEN WIJ JE GEGEVENS?

DIENSTVERLENING

Zonder verwerking van jouw persoonsgegevens, kunnen wij onze diensten niet aan je leveren. Je kunt dan bijvoorbeeld niet inloggen in de website of app, kun je jouw voortgang niet inzien en kunnen we je niet de persoonlijke begeleiding geven op basis van jouw resultaten.

Wij werken samen met partners, bijvoorbeeld voor het aanbieden van onze app en andere diensten of het incasseren van openstaande facturen. Het kan dus voorkomen dat wij je persoonsgegevens aan die partners verstrekken. Van onze partners verlangen wij, dat zij tenminste voldoen aan de WBP. Zij moeten voorzichtig omgaan met jouw persoonsgegevens en het is hen verboden om jouw gegevens ergens anders voor te gebruiken dan waarvoor ze aan hen zijn verstrekt.

INFORMEREN

FemmeGym verwerkt jouw gegevens om je hoofdzakelijk via e-mail of FemmeGym’s online service (member account) te kunnen informeren (of in een enkel geval per brief of telefonisch).
Wij maken gebruik van flexibele web- en mobiele app technologie-oplossingen, FemmeGym’s app en FemmeGym’s online service (member account), die een breed scala aan functionaliteiten bieden op het gebied van onder andere activiteit- en voortgangsregistratie, voeding, mentale vitaliteit, coaching, boeking, ledenbeheer, en facturering.
Voor optimaal gebruik van deze app &  online service raden wij je aan om informatie te verstrekken in deze service, maar het is aan jou de keuze of je dat wilt. Algemeen gedeelde persoonsgegevens in deze service zijn voornaam, achternaam, e-mailadres, voorkeurstaal, leeftijd, lengte, gewicht, geslacht en woonplaats. Bovendien biedt de service je de mogelijkheid om het delen van je informatie in de service te beperken. Je kunt de privacyinstellingen in de service wijzigen door naar uw accountinstellingen te gaan en op “privacy” te klikken. Bovendien kun je als gebruiker van de service beslissen om uw echte naam niet te tonen op uw profiel, waardoor u anoniem bent voor andere gebruikers.

WETTELIJKE VERPLICHTING

We kunnen op grond van wet- of regelgeving verplicht zijn om je persoonsgegevens te verwerken en/of aan derden te verstrekken. Bijvoorbeeld wanneer een daartoe bevoegde autoriteit zoals bijvoorbeeld de politie daarom verzoekt in het kader van een strafrechtelijk onderzoek.

MARKETINGACTIVITEITEN

Wij zullen nooit jouw persoonsgegevens verkopen aan derden voor hun marketing activiteiten.
Wel kunnen we jouw persoonsgegevens gebruiken ten behoeve van marketingactiviteiten (ook na beëindiging van je lidmaatschap).

ONDERZOEK

We kunnen jouw persoonsgegevens gebruiken voor het doen van onderzoek en het uitvoeren van analyses om onze diensten te verbeteren.

 

  1. HOE GAAN WIJ OM MET JOUW GEGEVENS?

BEVEILIGING

We zorgen voor een passende beveiliging van jouw gegevens. Bovendien gebruiken we jouw gegevens alleen zoals in dit privacy beleid is vastgelegd.

 

BEWAARTERMIJN

Wij bewaren je gegevens voor zover dat noodzakelijk is. Zoals hierboven beschreven hebben we de gegevens nodig om onze diensten mogelijk te maken. Je gegevens zullen nooit langer bewaard worden dan wettelijk is toegestaan. De uiteindelijke bewaartermijn verschilt per soort persoonsgegevens. Wat betreft cookies is dit afhankelijk van jouw browser instellingen.

HOE KUN JE INVLOED UITOEFENEN OP DE VERWERKING VAN JE PERSOONSGEGEVENS?

Wil je inzage in jouw persoonsgegevens, een aanpassing hierin maken of heb je bezwaar tegen het feit dat we persoonsgegevens van je hebben? Dan kun je altijd contact opnemen met ons via info@femmegym.nl.

Ons privacy beleid kan van tijd tot tijd veranderen.
Bezoek daarom deze pagina met enige regelmaat.