Korting bij vrienden van FemmeGym

Bij deze vrienden krijg je korting met je FemmeGym pasje!

Je hebt thee en je hebt echt lekkere thee! Dit weten ze bij T’s teabar maar al te goed.
Hier is thee drinken gewoon een ervaring, thee zoals je het nog niet eerder hebt meegemaakt.
Ga een kopje thee drinken bij T’s op de Jan Evertsenstraat 89, geniet van het prachtige interieur en laat je FemmeGym pasje zien zodat je 10% korting krijgt.
tsteas.com

Onze (bijna) buren, The Fight Company, hebben een winkel met alles wat je maar nodig zou kunnen hebben voor verschillende vechtsporten. Of je nou super ervaren bent of een beginner, ze helpen je graag en heel vakkundig. Geef aan dat je een FemmeGym member bent en je geven je 10% korting, leuk toch!
thefightcompany.nl

Een gezond sapje slurpen of trek in een rijk belegde bagel? Dan is er één plek waar je echt naar toe moet en dat is Bagels & Beans op de Willem de zwijgerlaan (hoek Jan van Galenstraat). Zwaai bij het afrekenen even met je pasje en je krijgt bij dit filiaal 10% korting. Enjoy!
bagelsbeans.nl

Tijdens je zwangerschap gemasseerd worden? De zwangerschapsperiode is een bijzondere tijd waarin er veel verandert in je lichaam. Veel voorkomende lichamelijke klachten zijn pijn in de rug, nek en schouders, het vasthouden van vocht, bekkenklachten, kramp in de kuiten en slecht slapen. Adisti van Yoga & soo weet hier wel raad mee. Als jij ontspannen bent, voelt je kindje dat ook.  Ook als je niet zwanger bent dan ben je bij Yoga&soo aan het juiste adres! Speciaal voor FemmeGymmers geeft Yoga&Soo 10 % korting op het boeken van een zwangerschapsmassage of reguliere ontsapnningmassage.
yogaensoo.nl/

Zijn jouw wimper on fleek? One by One, volume extensions, wimperlift of brows, bij Lash Level weet je zeker dat je in goede handen bent voor super mooie wimpers. Boek online een afspraak, geef aan dat je lid bent van FemmeGymen en krijg 10% korting.
lashlevel.nl

Losse thee is booming. Daar zijn we blij mee want losse thee is zoveel lekkerder dan een zakje. Bij de teabar.nl kun je de lekkerste losse theeën online bestellen zoals de Notendroom, Sensei sencha of White delight.
Ben je FemmeGymmer en jarig dan krijg je €10,- kado bij een bestelling vanaf €35,-
teabar.nl

U Had Me At Hola is een mooie, kleine en persoonlijke winkel voor mode, design en meer. Uhmah heeft een  unieke selectie van ontwerpers, merken en speciaal geselecteerde artikelen door Chantal Eijmberts . Ze is altijd op zoek naar nieuwe merken en items die je nergens anders kunt vinden waardoor ze een heel leuk en bijzonder aanbod heeft. Op vertoon van je FemmeGym pasje krijg je bij een besteding vanaf € 50 een korting van 10%. Dit geldt voor de eigen collectie van UHMAH.
uhmah.com

Het viel Pristine sports op dat er bij kickboks kleding voor dames weinig opties zijn. Veel kleding heeft ouderwetse prints of er wordt veel roze gebruikt. Bij Pristine sports vinden ze dat er meer mogelijk is! Pristine Sports werkt met trendy kleuren & prints. Het maakt niet uit of je beginner bent of professioneel, hier kan je terecht voor al je Kickboks broekjes, Leggings, Sport-bhs’s, T-shirts en Bandages. En de kers op de taart…ook hier krijg je 10% korting (code femmegym10) vanaf een besteding van € 24,90!
pristinesports.nl

We rennen en vliegen al de hele dag dus wat is er fijner dan een moment voor jezelf nemen. Even weg van je drukke bestaan en terug naar je lichaam en geest. Bij Massage Constancia ontvang je een bijzondere deep tissue massage die wordt gegeven door de handen en voeten of enkel door de handen. Er wordt van top tot teen voor je gezorgd in een ontspannen en prettige sfeer.
Op vertoon van je FemmeGym pasje krijg je de eerste keer € 10,-korting!
Massage Constancia

Je kent vast wel de prachtige bowls waar wij onze heerlijke FemmeGym Acai bowls in serveren.
Deze bowls zijn van Susty. Susty heeft als doel om oude, gebruikte kokosnoten en bamboe een nieuw leven te geven om het afval te verminderen en plastic tegen te gaan. Het is allemaal begonnen met de Sustainibowl, waarna Susty nu een heel assortiment heeft met mooie, natuurlijke producten. Susty ligt op verschillende verkooppunten, wordt uit gegeten én gedronken in verschillende horecagelegenheden in Amsterdam en natuurlijk in de webshop. Alle producten zijn ecologisch, organisch en upcycled. FemmeGymleden krijgen bij aankoop van 5 Sustainibowl of meer € 10,- korting! Hoe? Heel simpel, vul in de webshop van Susty de kortingscode ‘Femmegym’ in.
susty.amsterdam/

Wist je dat het uitzoeken van een origineel cadeautje helemaal geen probleem hoeft te zijn. In het voorjaar en in de zomer richt De Balkonie zich helemaal op de aankleding van balkons. Als het kouder wordt, is dat iets lastiger. Daarom vind je bij De Balkonie als het kouder is ook van alles om je huis weer gezellig te maken voor de steeds korter wordende koude winterdagen. Bij De Balkonie krijg je 10% korting op alle lucht zuiverende planten.
debalkonie.nl

Trek in iets lekker? Bij ons om de hoek vind je de eetwinkel Deli-caat, daar koken en bakken ze elke dag heerlijke dingen van ambachtelijk gemaakte quiche, worteltaart, bananenbrood tot chocoladetaart. Bovendien hebben ze elke week een ander weekmenu met vier verschillende gerechten waarvan 2 vegetarisch. Het eten kan je meenemen naar huis en daar opwarmen of laten opwarmen in de winkel. Prijzen liggen tussen de 9,50 en de 13,- euro en leden van FemmeGym krijgen 10% korting (op vertoon van je lidmaatschap).
deli-caat.nl

Als je jezelf echt even in de watten wil leggen dan breng je een bezoekje aan Rein City Spa. De naam zegt het al:rein, zuiver, schoon in alles wat ze doen zoals veelzijdige schoonheidsbehandelingen, massages en meer. Rein City Spa beidt al onze klanten een geweldige korting aan van €15,00 op een behandeling naar keuze als je jarig bent! Dit kadootje kan je, als jarig job, bij FemmeGym aan de balie ophalen.
reincityspa.nl

Ooit Libanees gegeten? Dat is zo de moeite waard om eens te gaan proberen!
De Libanese keuken van Maz Mez is een zeer gevarieerde keuken, rijk aan verschillende smaken, geuren en kleuren en is daarnaast ook nog eens gezonde en verfijnde keuken. En goed nieuws voor het geval je vegetariër bent, Maz Mez heeft ook heerlijke vegetarische gerechten.
Kies je voor het ‘deluxe’ menu dan krijg je 20% korting als je vooraf even met je FemmeGym pasje zwaait en aangeeft dat je gebruik wil maken van de korting!
restaurantmazmez.nl

Alleen al in de eerste twee jaar doorlopen kinderen acht kledingmaten. Emma en Puck
waren het zat om steeds maar weer op jacht te moeten naar nieuwe kleertjes. En wat
moesten ze met die stapels té kleine kleding? Daarom bedachten de vriendinnen het bedrijf Hulaaloop. Een abonnement op het huren van kinderkleding. Waarbij je de kleding elke maand kan omwisselen voor een andere outfit in dezelfde maat of een maat groter. Leden van FemmeGym krijgen € 5,00 korting bij het starten van een abonnement vanaf € 17,50 per maand. Kortingscode: FemmeLoop + lidmaatschapsnummer.
hulaaloop.com

Run2Day is een van de snelst groeiende hardloopspeciaalzaken van Nederland. Bij Run2Day vind je niet alleen de nieuwste schoenen, kleding en accessoires, maar kijg je ook uitstekend advies over alles wat met hardlopen te maken heeft. Alle leden van FemmeGym krijgen 10% korting op het gehele assortiment op vertoon van je lidmaatschap pasje bij Run2Day Overtoom en Oosterpark!
run2day.nl

Hannah Xperience 90 min. The total package! Maar liefst anderhalf uur wordt er intensief gesport met je huid met o.a. de befaamde hannah Bindweefselmassage, één van de bekendste behandelmethodes op het gebied van effectieve huidverbetering. Door deze techniek toe te passen in samenspraak met het gepersonaliseerde productadvies ervaar je een diepgaande huidverbetering met spraakmakende resultaten!Leden van Femme Gym ontvangen 15% korting op alle 90 min. behandelingen en als extra bonus krijg je 10%  korting op alle hannah Producten!
damesschoonheidssalon.nl

Heb jij een eigen onderneming en ben je opzoek naar een ander bedrijf om mee samen te werken?
Heb je een dans/toneel gezelschap en ben je opzoek naar een goede repetitie ruimte? Bied jij super leuke workshops aan? FemmeGym gelooft dat je met samenwerken veel verder kan komen dus mail je idee naar info@femmegym.nl en wie weet gaan wij een hele leuke samenwerking aan.

CONTACT