eGym

Wat is de eGym-Cirkel?

eGym is een circuit van 8 slimme krachttoestellen die met elkaar een ultieme training bieden voor alle grote spiergroepen van het lichaam. De eGym-coach stelt eenmaal alle toestellen voor je in en al je persoonlijke gegevens, zoals je zitpositie en trainingsgewicht, worden automatisch bewaard op je persoonlijke polsband.
Elke deelneemster traint en wisselt vervolgens op hetzelfde moment van toestel, waardoor je binnen 30 minuten een complete workout doet. Zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg je via je persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, effectief en vooral met meer plezier!

Waarom trainen op eGym?

Eenvoudig & veilig trainen dankzij de volautomatische toestellen en jouw
persoonlijke polsband;
✔ Effectieve training, slechts 2x 30 minuten per week;
✔ Resultaatgericht trainen door optimale begeleiding;
✔ Altijd & overal inzage in je trainingsresultaat;
✔ Fit & Vitaal in 30 minuten.

Egym is coming

Egym is coming!Geen inzage in je progressie? Met eGym heb je altijd & overal inzage in je trainingsresultaat. De egym toestellen geven direct feedback en bovendien zijn je resultaten direct zichtbaar in de gratis eGym Fitness App!Even serieus, best wel tof toch?

Geplaatst door FemmeGym op Zaterdag 20 juli 2019

Cookies & privacy

Voor je verder kan moet je eerst hier je instellingen voor cookies & privacy toestemming instellen. Voor een volledig en goed werkende site klik je op de knop 'accepteer alles'.

Privacy beleid | Sluit
CONTACT