Workshops & events

Workshops:
FemmeGym biedt naast reguliere lessen, ook workshops aan, voor leden en niet leden.

vr
30
sep2022

Workshop paaldansen

van 19:00 tot 20:15

Lees meer

vr
21
okt2022

Workshop zelfverdediging

In deze praktische workshop willen we in korte tijd jouw zelfverdedigingsvaardigheden verbeteren!

van 14:00 tot 15:30

Lees meer

zo
30
okt2022

Weerbaarheidstraining voor moeder en dochter!

Tijdens de weerbaarheidstraining van Houda leert je dochter, samen met jou, om voor zichzelf op te komen wanneer dat nodig is.

van 15:00 tot 16:00

Lees meer

za
12
nov2022

A yoga experience

van 19:30 tot 21:30

Lees meer

Onze workshops zijn ook perfect voor een vrijgezellenfeest, teamuitje, verjaardag of kinderfeestje. Er is een breed scala aan workshops waar je uit kunt kiezen.

Paaldans: Altijd al eens willen paaldansen met vriendinnen. Dan is dit je kans! Naast een goede warming up en wat stretch oefeningen, leer je verschillende draaien en poses in de paal. Uiteindelijke plakken we de moves achter elkaar en hebben we een leuke choreografie! De workshop is te boeken voor 1,5 of 2 uur.

Burlesque: Altijd al het dansje van Lady Marmalade willen leren. Dan raden wij de burlesque workshop aan. Denk hierbij aan de films ‘Moulin Rouge’ en ‘Burlesque’. Burlesque draait om het accepteren en accentueren van de vrouwelijke rondingen. We leren verschillende loopjes, ‘tease’ bewegingen en sterke verleidelijke gezichtsuitdrukkingen. Ben jij klaar om de diva in je los te laten, boek dan deze anderhalf 1,5 uur durende workshop.

Kinderdans: Houdt jou kind ook wel van een feestje en kan hij/zij niet stilstaan bij het horen van muziek. Kom dan gezellig bij ons een kinderdansworkshop volgen. Op de coolste muziek maken we verschillende dansjes, die we aan het eind aan de ouders kunnen laten zien.
Voor de jongens stoere breakdance moves en voor de meisjes mooie sierlijke
prinsessen bewegingen. Dit leuke feestje is te boeken voor 1 uur.

Hiphop: Kijk jij ook elk seizoen So you think you can dance? Lijkt het je wat om de moves die je op tv ziet ook te leren? Dan is de workshop hiphop misschien iets voor jou en je vriendinnen. Stoere maar toch vrouwelijke bewegingen uitvoeren op muziek van onder andere Rihanna. Boek dan snel deze hiphop workshop voor een 1 of 1,5 uur.

Beyonce: Ben jij ook zo’n Beyonce fan? En kun je niet wachten tot haar nieuwe album uitkomt? Boek dan deze Beyonce workout. Je leert de moves uit verschillende videoclips. 1 uur lang alleen maar Beyonce, geïnspireerd worden door haar muziek en moves. Deze workshop is een ideale combinatie van een volledige cardio workout en het leren van nieuwe sexy moves.

Heb je vragen over een van onze workshop of ben je er al uit en wil je direct een workshop boeken, mail dan naar info@femmegym.nl

CONTACT