Over ons

Every Body has a story, let’s create yours!
Heb jij ook wel eens moeite gehad om bij een sportschool binnen te stappen?
Een beetje geïntimideerd door gewichtsheffers en insta fitgirls?
Of je nog nooit hebt gesport of juist heel ervaren bent, bij FemmeGym is iedere vrouw welkom. Door ons speciaal te richten op vrouwen willen wij de drempel om een sportschool binnen te lopen wegnemen. FemmeGym staat voor aandacht, betrokken & toegankelijkheid.

Lessen
Met ruim 100 lessen per weeks er voor ieder wat wils. Leeg je hoofd in de Spinning, voel je krachtig in de Powerlessen of ontspan in een van onze Yoga of Pilates lessen. Wij geven lessen met volop persoonlijke aandacht zodat jij het maximale uit je workout kan halen. Onze lesgeef heroes motiveren je, corrigeren je als het nodig is en zorgen er voor dat je elke keer weer naar een hoger niveau komt.
FemmeGym heeft 2 locaties op loopafstand van elkaar:
FemmeGym de Stomerij, hier kan je terecht voor body & mind lessen zoals yoga, pilates en barre.
FemmeGym de Garage, hier kan je terecht voor conditie/shape lessen zoals spinning, bodyshape, booty en kickfun of kracht lessen zoals HIIT en powershape

Fitness & Coaching
Let’s make a plan
Ken je dat: je stapt vol goede moed de sportschool in, je hebt je nieuwe sportoutfit aan en uit de speakers klinkt lekker energieke muziek. Kortom, je bent helemaal ready to go! Maar wanneer je dan al de apparaten en gewichten ziet in de fitness, weet je eigenlijk niet zo goed waar je moet beginnen. Iedereen die bij ons member wordt, start op haar eigen niveau met sporten. Omdat iedereen anders is en iedereen een persoonlijke aandacht verdient kun je bij FemmeGym een afspraak met één van onze trainsters boeken. Het leuke is dat dit gewoon inbegrepen is bij je membership. Je kunt een afspraken maken voor een healt check, een eGym plan en voor een Functional Fitness plan.  Kortom wij zijn de sportschool voor jou!

Ontspannen
Na je workout lekker ontspannen? Geniet dan van onze sauna of een heerlijke cappuccino. Kortom FemmeGym is een te gekke plek voor iedere vrouw.

START JOUW STORY EN SCHRIJF JE IN!

Get a free day pass