Over ons

Every Body has a story, let’s create yours!
Heb jij ook wel eens moeite gehad om bij een sportschool binnen te stappen?
Een beetje geïntimideerd door gewichtsheffers en insta fitgirls?
Of je nog nooit hebt gesport of juist heel ervaren bent, bij FemmeGym is iedere vrouw welkom. Met ons ruime aanbod aan lessen is er voor ieder wat wils. Leeg je hoofd in de Spinning, voel je krachtig in de Powerlessen of ontspan in een van onze Yoga of Pilates lessen. Geen groepsmens? Kom dan trainen in de cardio & strength zone. Wij helpen je graag op weg!

Door ons speciaal te richten op vrouwen willen wij de drempel om een sportschool binnen te lopen wegnemen. Wij onderscheiden ons door een flinke dosis persoonlijke aandacht en een gevarieerd en uitdagend aanbod aan groepslessen onder leiding van professionele docentes. Van spinning tot yoga en van HIIT tot bodyshape; wij bieden alles! Daarnaast hebben wij instructrices die fitnessbegeleiding geven en adviseren over eventuele blessures of bijvoorbeeld sporten in combinatie met zwangerschap. Wij doen uitgebreide health checks en helpen je graag bij het opstellen van een persoonlijk trainingsplan en zorgen dat je geactiveerd en gemotiveerd blijft!

Maar FemmeGym is nog meer, je kan er terecht voor leuke workshops, een netwerk van vrouwen, lekker ontspannen in de sauna of een heerlijke cappuccino, kortom een te gekke plek voor iedereen.

START JOUW STORY EN SCHRIJF JE IN!

CONTACT