Fitness & cardio


Iedereen die bij ons lid wordt, start op haar eigen niveau met sporten. De start van onze fitnessbegeleiding begint dan ook met een uitgebreid health check. We doen een meting, conditietest en weging. We bespreken jouw doelstelling en maken een plan van aanpak. Een persoonlijk fitness-schema zorgt ervoor dat de klant doelgericht en effectief kan trainen. Juist in de fitness op de apparaten kun je heel doelgericht te werk gaan. Door de spieren op een bepaalde manier te trainen kun je snel de vetverbranding in gang zetten en het lichaam vormen of verstevigen. Wij vertellen je graag hoe!

[do_widget “BMI widget”]

-Te laag BMI; onder de 18,5 > Dit betekent eigenlijk dat je moet aankomen. Natuurlijk wel op een gezonde manier, FemmeGym kan je hierbij goed helpen!
-Precies goed; alles tussen 18,5 & 25 > Yeah je BMI (verhouding lichaamslengte – gewicht) is helemaal gezond. Het is nu slechts een kwestie van behouden.
-Te hoog BMI; boven de 25> Om een gezond BMI te behalen moet je afvallen. Ook hierbij helpt FemmeGym graag. We kunnen je het beste sportadvies geven en persoonlijke voedingsschema’s voor je opstellen.