Fitness & Coaching

Let’s make a plan!

Je kunt tijdens je fitness sessie trainen in de eGym, Functional Fitness of Cardio zone.
Omdat iedereen anders is en iedereen persoonlijke aandacht verdient kun je bij FemmeGym gewoon een afspraak met één van onze trainsters boeken. Iedereen die bij ons member wordt, start op haar eigen niveau met sporten. Je kunt een afspraken boeken voor een health check, een eGym plan en voor een Functional Fitness plan.

Health Check (15 min)

We doen een meting en weging met de Inbody analyzer.  De InBody 270 Body Composition Analyzer gaat verder dan alleen gewicht en geeft binnen een minuut een uitgebreid overzicht van de lichaamssamenstelling. De lichaamssamenstelling is een manier om te beschrijven waaruit het lichaam bestaat. Het omvat vet, eiwitten, mineralen en lichaamsvocht. Het beschrijft het gewicht ook nauwkeuriger dan BMI. De analyse van de lichaamssamenstelling geeft nauwkeurig de veranderingen in vetmassa, spiermassa en percentage lichaamsvet weer. Zo kunnen we snel een nauwkeurig advies gegeven op het gebied van beweging, calorie advies en leefstijl.

eGym Plan (30 min)

De eGym is een slimme combinatie van 8 volautomatische toestellen voor de grote spiergroepen. De instructrice stelt eenmaal alle toestellen voor je in waarbij je persoonlijke gegevens, zoals zitpositie en trainingsgewicht, automatisch bewaard worden op je eigen eGym chip armband.
Het trainingsgewicht wordt bepaald middels een krachttest. De meest efficiënte & veilige training voor snel resultaat. Je doet binnen 30 minuten een complete workout, zonder wachttijden en zonder dat het saai wordt. Tijdens de training krijg je via jouw persoonlijke touchdisplay trainingsinstructies waardoor eventuele blessures of een onjuiste uitvoering van de beweging tot het verleden behoren. Je traint dus snel, veilig en bovendien heel eenvoudig! Lees meer over eGym.

Functional fitness plan (60 min)

We bespreken samen jouw doelstelling en maken een plan van aanpak. Een persoonlijk fitness-schema met functionele oefeningen zorgt ervoor dat je doelgericht en effectief kan trainen. Door de spieren de juiste prikkels te geven kun je snel de vetverbranding in gang zetten en het lichaam vormen of verstevigen. Wij vertellen je graag hoe! Als we samen je plan hebben opgesteld en samen éénmaal hebben uitgevoerd zetten we het plan in je FemmeGym app met animaties zodat je altijd precies weet wat je moet doen! Lees meer over een persoonlijk plan.

Get a free day pass